Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
N�yt� ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bestway
Bosch
Nerf
Plasto
Smoby
Summertime
Vilac
Klein
Nyby
Sekalaiset
Sportme
Hinta
Valitse v�ri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Puutarhalelut

44 tuotetta 5 kaupasta

Puutarhalelut lapsille toimivat myös oikeassa käytössä

Puutarhalelut ovat mainio tapa ottaa lapsi mukaan puutarhatöihin. Lapsi nauttii kaivaa maata ja istuttaa penkkeihin kukkasipuleita tai siemeniä, joista kasvaa kesän edetessä syötäviä herkkuja tai kauniita kukkia. Puutarhalelut toimivat myös hiekkaleluina, joten ne ovat monipuolisia ulkoleluja lapsille. Monilla lapsilla on luontaista kiinnostusta ottaa osaa puutarhatöihin, joten aidonnäköiset ja tuntuiset kottikärryt sekä pistolapiot lisäävät varmasti lapsen osallisuutta ulkopuuhiin. 

Lasten kottikärryt ulkokäyttöön

Lasten metalliset kottikärryt houkuttelevat jo ihan pieniä taaperoita. Lasten kottikärryillä voi kuljettaa multaa, hiekkaa, kiviä tai vaikkapa hiekkaleluja. Lasten metalliset kottikärryt on helppo pestä ja pitää puhtaana ja ne on suunniteltu lasten käytettäväksi sekä koonsa, että toimivuutensa suhteen. Lasten kottikärryjä on myös täysin muovisia, mutta yleensä metalliset kottikärryt kunnon renkaalla ovat tukevammat ja miellyttävämmät käyttää. Netistä ostettaessa kannattaa tarkistaa lasten kottikärryjen koko, jotta kottikärryt ovat käyttäjälleen varmasti sopivat. 

Puutarhasetti lapselle netistä

Lapsille on myynnissä myös erilaisia puutarhasettejä, joissa voi olla mukana kottikärryt sekä erilaisia lapioita ja istutuslapioita ja haroja, jotka sopivat myös lapsen käteen. Lasten puutarhaseteissä on keskenään eroja, joten yleensä kannattaa panostaa kunnollisiin välineisiin myös lasten kohdalla. Lasten puutarhavälineillä pitää pystyä myös kaivamaan maata, niin että työvälineet kestävät hyvin. Lasten puutarhasetti on kätevä tapa ostaa kaikki tarvittavat välineet yhdessä pakkauksessa. Lasten puutarhasetti on hyvä lahjaidea pienelle istuttajalle tai kottikärrykuskille.   

 

Siirry alkuun