Ylimääräinen tarakkakiinnitys, BodyGuard, OKBABY
31,20€ 38,90€
Pyöränistuin tavaratelinekiinnikkeellä, BodyGuard, 2017, Harmaa, OKBABY
76,00€ 94,90€
Pyöränistuin runkokiinnikkeellä, 10+, 2017, Musta, OKBABY
100,80€ 125,90€
BRITAX RÖMER Ekstra kiinnityssanka Jockey-polkupyöräistuimeen
24,00€ 29,90€
Pyöränistuin tavaratelinekiinnikkeellä, BodyGuard, 2017, Musta, OKBABY
76,00€ 94,90€
HAMAX Polkupyörän lastenistuin Smiley + lukittava pidike harmaa/musta
76,00€ 94,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Britax
Hamax
OKBABY
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Lekmer lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Pyöränistuimet

15 tuotetta 2 kaupasta

Lapset mukaan pyöräilemään - Pyöränistuimet ja pyöräkärryt verkosta

Pyöräily voi olla koko perheen harrastus jo silloin, kun lapset ovat aivan pieniä. Kaupungissa pyörä voi olla vaikka perheen ainoa kulkuväline, mikäli välineet vain ovat oikeanlaiset. Pyöräily koko perheellä on hauskaa, mukavaa ja ekologista ajanvietettä ja urheilua, kun pyörä, pyöräkärry ja lasten istuimet ovat laadukkaita ja toimivia.

Pyöräkärryllä liikkeelle

Pyöräkärry tarkoittaa pientä pyörän perään tarkoitettua peräkärryä, joka on erittäin kevytrunkoinen ja siinä on hyvät ja kevyet pyörän renkaat. Se kiinnitetään kiinni pyörän taka-akseliin pitkällä aisalla, jolloin se kulkee perässä kevyesti ja tasaisesti.

Markkinoilla on monenlaatuisia ja hintaisia pyöräkärryjä. Kalleimmillaan laadukkaasta kärrystä saa maksaa jopa tuhat euroa, mutta halvimmillaan sen saa alle kahdellasadalla eurolla. Esimerkiksi Spectra merkkiset kärryt eivät ole kallis investointi perheen yhteisiin pyöräilyhetkiin.

Mikäli pyöräkärryä tulee kuitenkin käytettyä päivittäin eikä vain silloin tällöin huvitteluun, pyöräkärryyn kannattaa todella satsata. Thule pyöräkärryt ovat todella kevyitä, kestäviä ja laadukkaita. Niitä voi käyttää myös juoksurattaina lenkillä, sillä kärry on varustettu myös työntöaisalla, käsijarrulla sekä yhdellä ylimääräisellä renkaalla. Myös Croozer pyöräkärryt ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä pyöräkärryjä. Pyöräkärryjä saa sekä yhdelle että kahdelle lapselle sopivia. Yleensä pyöräkärryssä on lisäksi säilytystilaa tavaroille, esimerkiksi ostoskassin kulkevat hyvin istuimen takana olevassa tilassa.

Lasten istuimet pyörään

Mikäli mukana kulkee vain yksi lapsi, istuin on usein näppärämpi, joustavampi ja helpompi tapa kuljettaa lasta mukana. Lasten istuimen voi asentaa joko eteen tai taakse. Nykyään markkinoille on tullut valtavasti erilaisia pyörän ohjaustankoon asennettavia istuimia, joissa lapsi saa istua kasvot menosuuntaan, lähes ikään kuin aikuisen sylissä. Näin lapsi todennäköisesti viihtyy paremmin kuin takana. Etuistuimeen on mahdollista laittaa hieman painavampi lapsi kuin taakse.

Lasten istuimissa kannattaa huomioida se, että tuolissa on kunnolliset kiinnitysvyöt, niin vartalon kuin jalkojenkin ympärille. Mikäli tarkoitus on ajella pitkiäkin lenkkejä, istuimen kallistusominaisuudelle voi olla käyttöä. Näin pieni lapsi voi helpommin nukkua istuimessa vaikka päiväunet.

Lapsen turvallisuuden vuoksi pienenkin lapsen pää kannattaa suojata pyöräilykypärällä aina kun hän on pyörän kyydissä! Ei pelkästään silloin, kun hän on istuimessa, vaan myös silloin kun hän kulkee mukana pyöräkärryssä!

Siirry alkuun