Nordic Hoj, Potkuttelupyörä 10, Bamse
36,90€
Polkuauto Exit Foxy Pedal
139,00€
ROLLY TOYS rollyFarmtrac Traktori MF 6850 Massey Ferguson
185,90€
ROLLY TOYS rollyKid Traktori peräkärryllä MF 012305
81,90€
Speed, Potkuttelupyörä, eri kokoja, Musta, Stoy
35,90€ 60,00€
Italtrike Super Touring -kolmipyörä, Eri värejä
63,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Asafety
Avengers
Bamse
Batman
Berg
Big
Cars
Chicco
Crazy Safety
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Exit
Ferrari
Hudora
JCB
Kettler
Kids Concept
Minions
OKBABY
Oliver & Kids
Plasto
Razor
Smoby
Spiderman
Star Wars
Stiga
Stoy
Tenson
Babblarna
Bob
Buffalo
Cat
Edition
Elephant
Injusa
Italtrike
Jofa
Junior
Ked
Kiddimoto
Krea
Mercedes
Mission
Nyby
Police
Sekalaiset
Sportme
Step2
Tildas
Winther
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Tasapeli
Poista kaikki suodattimet

Pyörät ja ajoneuvot

487 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Kun lapsi kasvaa, halu liikkumiseen ja kovaa kyytiä eteenpäin viilettämiseen kasvaa samaa tahtia. Lapsille on tarjolla lukuisia, ihastuttavia menopelejä, joilla paahtaa menemään leikkeihin. Esimerkiksi pienet, suloiset pyörät, tukevat kolmipyöräiset, hauskat polkuautot ja monet muut välineet takaavat lapselle riemukkaita hetkiä. Turvallisuus on tärkeää pitää aina mielessä, joten menopelin kaveriksi kannattaa hankkia kypärä sekä mahdolliset muut suojat.

Mikä menopeli lapselleni?

Pyörät ja ajoneuvot alkavat tulla mietintämyssyyn, kun lapsi lähestyy muutaman vuoden ikää. Kaikkein pienimmille vauhtihirmuille hyvä valinta on potkupyörä. Valittavana on esimerkiksi mahtavia miniatyyrimoottoripyöriä ja suloisia, kukkakoristeisia potkupyöriä. Niillä on hyvä lähteä harjoittelemaan kulkuvälineiden käyttöä. Myös polku- tai sähköauto sopivat hyvin nuoremmille lapsille, ja niillä vilistäminen saa varmasti hymyn korviin. Hieman suuremmille lapsille voidaan hankkia ensimmäinen pyörä. Liikenteeseen voidaan lähteä vaikkapa vankasta kolmipyöräisestä. Kun taidot pikkuhiljaa karttuvat, ensimmäinen oikea pyörä tekee niin lapsesta kuin vanhemmastakin ylpeän. Pyörään voi aluksi kiinnittää apurenkaat, jotka tukevat ensimmäisiä retkiä. Sitten kun rohkeutta löytyy sopivasti, voidaan apurenkaat poistaa käytöstä.

  • Valitse lapsen ikään sopiva menopeli
  • Muista turvallisuus - kypärä ja suojat

Pyörät ja muut menopelit netistä

Pyörät ja ajoneuvot voidaan hankkia perinteisten kauppojen lisäksi myös netistä. Netistä ostaminen on aina vain suositumpaa, sillä se on todella helppoa ja nopeaa. Usein myös valikoima on laajempi. Lelukaupat.fi -sivulta löydät parhaan valikoiman, johon on koottu usean eri jälleenmyyjän tarjoamia tuotteita. Löydät jokaiselle lapselle sopivan kulkupelin aina polkuautoista pieniin pyöriin. Voit hankkia samalla myös tarvittavat välineet niin lapselle kuin pyöräänkin, kuten kypärän, suojat, apurenkaat, soittokellot ja paljon muuta. Tutustu valikoimiin helposti nettisivuillamme!

Siirry alkuun