Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Nikko
Summertime
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Radio-ohjattavat autot

19 tuotetta 3 kaupasta

Radio-ohjattava lahjaksi pojalle

Radio-ohjattavat autot ovat jokaisen pienen pojan unelma ja yksi joulun toivotuimpia lahjoja. Radio-ohjattavissa on valtavasti vaihtoehtoja, jolloin jokaiselle löytyy kyllä jotain.

Radio-ohjattavilla autoilla tarkoitetaan tietysti autoja, joita ohjataan radioaalloilla toimivilla kauko-ohjaimilla. Radio-ohjattavissa autoissa on aina erikseen ohjain, jonka kantama on muutamasta metristä kymmeniin, jopa satoihin metreihin riippuen auton laadusta ja hinnasta.

Pienten lasten radio-ohjattavat autot

Radio-ohjattavia autoja on jo ihan pienillekin lapsille, kuitenkaan alle 3-vuotiaalle tällaisia leluja ei suositella niiden sisältämien pienten osien vuoksi. Nikkolla on esimerkiksi monia erilaisia pienille tarkoitettuja yksinkertaisia autoja, joita on helppo ohjata. Yksinkertaisimmillaan kauko-ohjaimessa on vipu eteen- ja taaksepäin.

Nikko merkiltä löytyy pienille tarkoitettu radio-ohjattava traktori, jolla on myös peräkärry perässä.

Radio-ohjattavat isommille lapsille

Radio-ohjattavat autot ovat isommille autoihin ihastuneille lapsille ihan oma maailmansa. Autoilla voi paitsi ajella itsekseen, niillä voi myös kisailla muiden lasten kanssa. Joissakin kouluissa lapsilla on autokisoja, joihin jokainen voi osallistua omalla autollaan.

Nikko on suosittu ja luotettava merkki radio-ohjattavaa autoa ostettaessa. Merkiltä löytyy monen laatuisia ja hintaisia autoja: nopeita ralliautoja ja formula-autoja, ketteriä maastoautoja sekä lähes mihin tahansa pystyviä korkeita monsterautoja. Lisäksi on klassisia vanhoja autoja, joilla varsinkin autoja rakastavat isät voivat fiilistellä. Autojen hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä muutamaan sataseen.

Todella laadukkaat radio-ohjattavat

Kaikenlaisiin leluajopeleihin erikoistuneesta Hobbex-verkkokaupasta löytyvät tietysti kaikkein laadukkaimmat radio-ohjattavat, joita ihan perheen pienimpien ei kenties kannata antaa kuljettaa. Nämä autot ovat jo suurempikokoisempia ja ne on suunniteltu ulkona ajettaviksi. Niiden vauhti on todella huimaava.

Tästä kyseisestä verkkokaupasta löytyvät isien lelut, HPI radio-ohjattavat autot, jotka maksavat useita satoja euroja. Näitä autoja voi tuunata mieleisekseen ja tarvittaessa niihin saa kaikki varaosat.

Siirry alkuun