Joysway Caribeean
77,00€
Joysway Invincible Razor
727,00€
Joysway Magic Vee EP
56,00€
Joysway Force2 60
236,00€
UL-1 Hydro Aquacraft
553,00€
Joysway Warrior EP
84,00€

Radio-ohjattavat veneet

17 tuotetta 2 kaupasta

RC-veneet 12-16 vuotiaille

Radio-ohjattavilla veneillä on mahtavaa kisailla kesäpäivänä mökkirannassa tai miksei vaikka sisällä isommassa altaassa. Kun puhutaan oikeista radio-ohjattavista veneistä, ne eivät ole mitään pieniä putputtajia vaan aggressiivisia vesipetoja!

Radio-ohjattavat veneet viehättävät ennen kaikkea rannikon lapsia, nuoria ja miksei ihan aikuisiakin, joiden elämään veneily on kuulunut olennaisena osana aina. Ei ole väliä, onko elämään kuulunut pikaisia moottoriveneitä vai rauhallisia purjeveneitä, sillä molemmista on upeita leluversioita saatavilla vieläpä radio-ohjattavilla toiminnoilla!

Radio-ohjattavat moottoriveneet

Nikko valmistaa yhtä edullista radio-ohjattavaa moottorivenemallia, jota voi kokeilla aluksi. Pienemmille lapsille tämä on varsin sopiva ensimmäiseksi veneeksi. Nikon moottorivene vetää perässään leijaliitäjää.

Suurempia ja tehokkaampia moottoriveneistä saa netisä Hobbex-verkkokaupasta, muun muassa Aquagraft, Minimono, Dragon, Joysway ja Microcat merkkisinä. Nämä eivät ole enää mitään ilmaisia veneitä, sillä niissä hinta vaihtelee 200-800 euron välillä ja kooltaankin ne ovat usein noin puolen metrin mittaisia.

Tällaisilla veneillä onkin jo mahdollista ottaa todellisia vesikisoja mökkirannassa, sillä veneiden nopeus saattaa kasvaa jopa useisiin kymmeniin kilometreihin tunnissa.

Kaikki veneet vaativat huolellista huoltoa. Akselit ja laakerit täytyy öljytä ja rasvata jokaisen ajon jälkeen, varsinkin jos ajetaan suolavedessä. Kaikilla veneillä on mahdollista ajaa merivesissä, mutta puhdistuksen kanssa täytyy olla erityisen huolellinen tämän jälkeen.

Radio-ohjattavat purjeveneet ja suuret laivat

Josway-merkillä on upeita lasikuituisia purjeveneitä, joita voi ohjata radioaalloilla toimivalla kauko-ohjaimella. Näillä veneillä voi purjehtia helposti ainakin 10 minuuttia putkeen ilman latausta. Pientäkin purjevenettä kuljetettaessa täytyy huomioida tuulet, joten pieni purjevene voi auttaa havainnostamaan oikeaa purjehtimista.

Miltä tuntuisi ohjata oikeaa sota-alusta pommeineen, torpedoineen ja miehistöineen? Tällainen on mahdollista Aquagraftin radio-ohjattavilla laivoilla, jotka painavat jopa kuusi kiloa! Nämä laivat on valmiiksi koottu ja valmiita vesille. Runko on kevyttä kelluvaa lasikuitua ja se on valmiiksi maalattu. Moottori on esiasennettu, mutta se ja elektroniikka tulee asentaa loppuun ennen ajelua.

Siirry alkuun