Nikko RC 090220 VelociTrax Neonvihreä
54,94€
VelociTrax Electric Orange, Nikko
49,94€
Nikko - Elite Line (94496)
77,30€
Nikko VaporirR 2 Nano radio-ohjattava 18 cm, Punainen off-road -auto
36,70€
Nikko VaporizR 2 radio-ohjattava 31 cm, Sininen Off-road -auto (AC6EB7)
96,60€
Nikko VaporizR 2 radio-ohjattava 31 cm, Neon keltainen Off-road -auto
48,30€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
2fast2fun
Big
Carrera
Caterpillar
Clementoni
Dickie
Disney
Disney Pixar Cars
Ferrari
Fisher-Price
Hot Wheels
JCB
Maisto
Nikko
Nintendo
Palomies Sami
Revell
Siku
Silverlit
Summertime
Syma
Techtoys
Tomy
Turtles
WowWee
Zoomer
Denver
Hubsan
Planes
Sekalaiset
Simba
Thunder
Topraiders
Turbo
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hobbex
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Radio-ohjattavat

534 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Radio-ohjattavia moneen lähtöön

Radio-ohjattavat autot, veneet ja helikopterit ovat olleet lähinnä poikien suosituimpia leluja jo monta kymmentä vuotta, niin kauan kuin näitä leluja on ollut. Tekniikan kehittyessä myös radio-ohjattavat lelut kehittyvät yhä paremmiksi ja hienommiksi, oikeastaan joitakin ei edes erota ammattilaisvehkeistä

Radio-ohjattavilla leluilla tarkoitetaan kulkupelejä, joita voi ohjata etäältä langattomasti, yleisimmin radioaalloilla kulkevilla käskyillä. Yksinkertaisimmillaan radio-ohjattavassa on yksi käsky, eteen ja taakse. Tällaiset radio-ohjattavat soveltuvat hyvin aivan pientenkin leikkeihin. Pienestäkin on upeaa saada ihan itse ohjata lelua eteenpäin! Pienten radio-ohjattavia löytyy ainakin Cars-teemalla sekä uusimpia on Minion-hahmoiset ja Planes-hahmoiset puhallettavat vempeleet, joita niin ikään voi ohjata etäältä.

Autojen, veneiden ja kopterien lisäksi myös erilaisia työkoneita, kuten kauhakuormaajia, kaivureita ja nostureita, löytyy radio-ohjattavina.

Radio-ohjattavat autot

Ensi tulivat autot, joita ojataan kauko-ohjaimella. Tunnetuin radio-ohjattavien autojen valmistaja on Nikko, joka edelleenkin valmistaa useita erilaisia, erikokoisia ja erilaatuisia radio-ohjattavia autoja. Nikko-autoihin saa hyvin tilattua varaosia, esimerkiksi netistä, joten nämä autot ovat pitkäikäisiä ja kestävät melkein sukupolvelta toiselle.

Myös Durango, HPI ja Edigger sekä Ground Crusher valmistavat laadukkaita radio-ohjattavia autoja, niin matalia ja nopeita ferrareita kuin korkeampia monster-autoja, joilla pääsee hankalammassakin maastossa. Jotkut näistä kalliimmista radio-ohjattavista toimivat jopa bensalla!

Radio-ohjattavat veneet ja laivat

Nykyään saa radio-ohjattavia ajopelejä myös vesillä kulkemaan. Näissä veneissä on vahva potkuri perässä, joka kuljettaa venettä eteenpäin vedessä. Joysway merkiltä löytyy nopeita ja ketteriä moottoriveneitä sekä upeita rauhallisia purjeveneitä, joissa on niinikään pieni radio-ohjattava potkuri.

Radio-ohjattavat helikopterit

Radio-ohjattavat helikopterit ja lennokit ovat tämän hetken kuuminta hottia, ovat olleet jo kymmenen vuotta. Helikoptereita löytyy markkinoilta todella erilaatuisina - ja eri hintaisina. Halvimmillaan pienen kopterin saa kympillä tai parilla, mutta kalleimmillaan laadukkaasta kopterista voi joutua maksamaan monta tonnia. Yli tuhannen euron koptereilla voi harrastaa vaikka ilmakuvausta, jolloin ne soveltuvat jo ammattilaiskäyttöön.

Uusinta uutta ovat guatrokopterit, joissa on neljä ropelliä helikopterin kahden sijaan. Näitäkin saa edullisia, ei niin kestäviä leluja, kuin myös vähän kallimmpia, jotka soveltuvat ennemminkin isän kuin pojan leluksi. Pääsääntöisesti quatrokopteria on helpompi lennättää kuin pientä helikopteria.

Siirry alkuun