Geomag, Panels Glow, 30 osaa
10,50€
Geomag, Mechanics, 86 osaa
30,00€ 40,00€
BRIO Builder rakennussetti (brio 34587)
30,60€
Geomag Mechanics 146 osaa 1 set
39,40€
BRIO Builder Deluxe Set (Brio Builder 34590)
72,20€
Geomag, Kids Color, 66, Girl
28,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Big
Brio
Classic World
Clementoni
Cobi
Danspil
Dinosaur
Eichhorn
Fisher-Price
Galt
Geomag
Gigi
Goki
Hape
Jabadabado
Janod
KRE-O
Kapla
Kids Concept
LEGO Technic
Lautapelit
Lego
Lego Duplo
Little Tikes
Marble
Meccano
Mega Bloks
Melissa & Doug
Micki
Outra
Paw Patrol
Plus Plus
Quercetti
Redbox
Revell
Smartmax
Smoby
Stoy
Vilac
Autot
Babblarna
Bajo
Bambam
Djeco
Friends
Haba
Jumbo
Junior
Kiddy
Kidkraft
Leaf
Magformers
Pacman
Pelit
Pieces
Planes
Plantoys
Police
Quadrilla
Rainbow
Sebra
Sekalaiset
Turbo
Up
Wader
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
BR lelut
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Rakennuspalikat & -sarjat

729 tuotetta 13 kaupasta
< Edellinen

Rakennuspalikat ja rakennusarjat nettikaupasta

Rakennuspalikoilla ja rakennussarjoilla rakentaessaan lapsella on vain oma luovuutensa ja mielikuvituksensa rajana! Näissä leikeissä jokainen lapsi voi kokea onnistuvansa, varsinkin mikäli hänelle tarjotaan ikäryhmänsä ja taitotasonsa mukaisia rakennussarjoja.

Rakennussarjojen ja palikoiden käyttö ja niillä leikkiminen tukevat paitsi lapsen luovuutta myös lapsen loogista ajattelukykyä sekä syy-seuraus-suhteiden hallintaa. Myös keskittymiskykyä rakentaminen kehittää valtavasti.

Suosituimmat rakennussarjat ja -palikat

Erilaisia rakennussarjoja on lasten leluissa aivan valtavat määrät erilaisia. Tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituimpia ovat Legot, joiden suosio näyttää vain kasvavan vuosi vuodelta. Lego onkin panostanut viime vuosina valtavasti erilaisten sarjojen kehittämiseen, eri ikäisten sekä eri teemoilla olevien sarjojen.

Legon kanssa samankaltaisia ja yhteensopivia rakennussarjoja ovat Cobi-rakennussarjat sekä pienet Megabloks sarjat, joten näitä voi siis yhdistellä keskenään. Cobilla on Legon kaltaisia teemoja paketeissaan, mutta lisäksi lelumerkillä on myös upeita pienoismalleja, kuten Neuvostoliiton ja Yhdysvaltain armeijan sähköllä toimivia tankkeja sekä esimerkiksi Titanic.

Brion ja Meccanon rakennussarjat

Siinä, missä Legot ja Cobit koostuvat rakennuspalikoista, Brio Builder sekä Meccanon rakennussarjat koostuvat erilaisista "tikuista" ja kiinnikkeistä sekä muista osista kuten renkaista. Puinen Brio Builder sarja samoin kuin laadukkaasta muovista valmistettu italialainen Meccano sarja sisältävät eri vaativuustason rakennussarjoja, joista voi rakentaa lähinnä autoja ja muita kulkupelejä.

Brio Builder sarjan osista voi rakentaa esimerkiksi nostureita ja muita työkoneita, sekä tietysti oman mielikuvistuksen rajoissa ihan mitä tahansa. Lego Technic sarja on samankaltainen kuin nämä kaksi rakennussarjaa.

Meccanon rakennussarjoihin voi rakentaa myös elektroniikkaa, jolloin työkoneet ja autot saa kulkemaan ja liikkumaan. Elektroniikkaa sisältävät rakennussarjat on tarkoitettu yli 9-vuotiaille lapsille, jotka osaavat käsitellä sähköä. Netistä löytyy videoita mitä kaikkea upeaa elektroniikkaa sisältävistä rakennussarjoista voi rakentaa!

Playmobil rakennussarjasta voi rakentaa oman maailman

Playmobil ei ole suorastaan rakennussarja, sillä siinä kaikki on rakennettu valmiiksi. Playmobil sarjan osilla voi kuitenkin rakentaa kokonaisen maailman kaikkine osasineen! Playmobil oli erittäin suosittu sarja 1970-luvulla, ja on sittemmin palautettu tuotantoon sekä laajennettu eri teemoilla.

 

Siirry alkuun