Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bamse
Big
Brio
Clementoni
Cobi
Eichhorn
Fisher-Price
Galt
Geomag
Gigi
Goki
Haba
Hape
Jabadabado
KRE-O
Kapla
Kids Concept
LEGO Star Wars
Lego
Little Tikes
Meccano
Mega Bloks
Melissa & Doug
Micki
Playmobil
Plus Plus
Quercetti
Ravensburger
Redbox
Revell
Smartmax
Smoby
Stoy
Trash Pack
Vilac
Winx
Bajo
Djeco
Friends
Jumbo
Junior
Kiddy
Leaf
Magformers
Mission
Moomin
Pacman
Pieces
Planes
Police
Quadrilla
Rainbow
Sebra
Sekalaiset
Up
Wader
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Lelut24
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Stockmann lelut
Tokmanni
Poista kaikki suodattimet

Rakennuspalikat & -sarjat

434 tuotetta 12 kaupasta
< Edellinen

Rakennuspalikat ja rakennusarjat nettikaupasta

Rakennuspalikoilla ja rakennussarjoilla rakentaessaan lapsella on vain oma luovuutensa ja mielikuvituksensa rajana! Näissä leikeissä jokainen lapsi voi kokea onnistuvansa, varsinkin mikäli hänelle tarjotaan ikäryhmänsä ja taitotasonsa mukaisia rakennussarjoja.

Rakennussarjojen ja palikoiden käyttö ja niillä leikkiminen tukevat paitsi lapsen luovuutta myös lapsen loogista ajattelukykyä sekä syy-seuraus-suhteiden hallintaa. Myös keskittymiskykyä rakentaminen kehittää valtavasti.

Suosituimmat rakennussarjat ja -palikat

Erilaisia rakennussarjoja on lasten leluissa aivan valtavat määrät erilaisia. Tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituimpia ovat Legot, joiden suosio näyttää vain kasvavan vuosi vuodelta. Lego onkin panostanut viime vuosina valtavasti erilaisten sarjojen kehittämiseen, eri ikäisten sekä eri teemoilla olevien sarjojen.

Legon kanssa samankaltaisia ja yhteensopivia rakennussarjoja ovat Cobi-rakennussarjat sekä pienet Megabloks sarjat, joten näitä voi siis yhdistellä keskenään. Cobilla on Legon kaltaisia teemoja paketeissaan, mutta lisäksi lelumerkillä on myös upeita pienoismalleja, kuten Neuvostoliiton ja Yhdysvaltain armeijan sähköllä toimivia tankkeja sekä esimerkiksi Titanic.

Brion ja Meccanon rakennussarjat

Siinä, missä Legot ja Cobit koostuvat rakennuspalikoista, Brio Builder sekä Meccanon rakennussarjat koostuvat erilaisista "tikuista" ja kiinnikkeistä sekä muista osista kuten renkaista. Puinen Brio Builder sarja samoin kuin laadukkaasta muovista valmistettu italialainen Meccano sarja sisältävät eri vaativuustason rakennussarjoja, joista voi rakentaa lähinnä autoja ja muita kulkupelejä.

Brio Builder sarjan osista voi rakentaa esimerkiksi nostureita ja muita työkoneita, sekä tietysti oman mielikuvistuksen rajoissa ihan mitä tahansa. Lego Technic sarja on samankaltainen kuin nämä kaksi rakennussarjaa.

Meccanon rakennussarjoihin voi rakentaa myös elektroniikkaa, jolloin työkoneet ja autot saa kulkemaan ja liikkumaan. Elektroniikkaa sisältävät rakennussarjat on tarkoitettu yli 9-vuotiaille lapsille, jotka osaavat käsitellä sähköä. Netistä löytyy videoita mitä kaikkea upeaa elektroniikkaa sisältävistä rakennussarjoista voi rakentaa!

Playmobil rakennussarjasta voi rakentaa oman maailman

Playmobil ei ole suorastaan rakennussarja, sillä siinä kaikki on rakennettu valmiiksi. Playmobil sarjan osilla voi kuitenkin rakentaa kokonaisen maailman kaikkine osasineen! Playmobil oli erittäin suosittu sarja 1970-luvulla, ja on sittemmin palautettu tuotantoon sekä laajennettu eri teemoilla.

 

Siirry alkuun