Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
N�yt� ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bruder
Cars
Disney
Hape
JCB
Little Tikes
Maki
Paw Patrol
Plasto
Playmobil
Siku
Vilac
Bull
Sekalaiset
Hinta
Valitse v�ri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Kuorma-autot ja rekat

90 tuotetta 5 kaupasta

Lelurekat ovat hiekkalaatikon suosituimpia leluja

Lelurekat tuovat leikkeihin pärinää ja mieluista ajoa pitkäksi aikaa. Lelurekat ja kuorma-autot kiinnostavat jo aivan pieniä taaperoita ja niiden työntäminen innostaa myös liikkumaan.

Lelurekkojen ja maansiirtokoneiden aatelia ovat saksalainen Bruder ja suomalainen Emek, joiden molempien valmistamat autot ja rekat ovat todella laadukkaita ja autenttisia kopioita oikeista olemassaolevista malleista. Oikealta näyttävät rekat ja kuorma-autot tuovat myös leikkeihin mielenkiintoa. Toisaalta myös vanhemmille keräilijöille Bruderin ja Emekin pienoismallit ovat mieluisia.

Bruder lelurekat ja ajoneuvot

Alunperin saksalainen Bruder keskittyi maatilojen ja maansiirron koneisiin, traktoreihin, työkoneisiin ja apuvälineisiin. Sittemmin Bruderin valikoima on laajentunut erittäin laajaksi. Bruderilta löytyvät upeat työkoneet, joita näkyy myös kaupungeissa: betoniautot säiliöineen, roska-autot, roskaprässiautot, lavetit puskutraktoreiden ja muiden maansiirtokoneiden kuljetukseen, karja-autot ja muut kuljetusrekat.

Bruder on erityisen tunnettu huippulaadustaan sekä lukuisista ja tarkoista yksityiskohdistaan lelurekoissa. Bruderin leluihin saa myös todella laajasti varaosia, jos ei muuten niin netistä tilaamalla.

Emek - kotimaisia lelurekkoja

Rekoista innostuneen on helppo suosia kotimaista, sillä lelurekkojen huippuvalmistaja löytyy Suomesta! Emek-lelurekkoja on iso valikoima eri mallisia ja eri merkkisiä. Valikoimista löytyy lähinnä Scaniaa ja Volvoa, mutta eri rekkamalleja on kymmeniä. Emekin valikoimista löytyy jakeluautoja, maansiirtorekkoja, täysperävaunurekkoja, pelkkiä vetonuppeja, tukkirekkoja high up-nostureineen, säiliörekkoja esimerkiksi Nesteen tarroilla, hiekkarekkoja, avolavoja, konttirekkoja, hinausauto sekä erilaisten maansiirtokoneiden lavetteja.

Emekin valikoimat on kotimaisissa verkkokaupoissa ja lelukaupoissa todella laajat, joten "varaosia" on helppo ostaa. Jos esimerkiksi täysperävaunurekan nuppi menee rikki, koko rekkaa ei kannata ostaa uutta, vaan nupin voi ostaa erikseen.

Emek lelurekat valmistaa suomalainen Emek-Muovi Oy, jonka tehdas sijaitsee Nummi-Pusulassa. Rekat on tehty 1:25 mittasuhteella.

Siirry alkuun