Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Barbie
Disney Pixar Cars
Disney Princess
LB
Minions
Spiderman
Frozen
Ghost
Jumbo
Junior
Retro
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Rullaluistimet

225 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Rullaluistimet lapsille netistä

Rullaluistimet tarjoavat vauhdikkaan liikuntamuodon, joka sopii monenikäisille lapsille. Pienille lapsille on saatavilla rullaluistimia, joissa on kaksi rengasta edessä ja kaksi takana, mikä tekee rullaluistelusta ja tasapainossa pysymisestä helpompaa. Rullaluistimien käyttö vaatii asfalttialustan ja alkuun rauhallisen paikan, missä on turvallista harjoitella rullaluistelua. Myös suojat kannattaa hankkia yhtä aikaa rullaluistinten kanssa. Lapsi tarvitsee rullaluistelua varten kypärän, rannesuojat, polvisuojat sekä kyynärsuojat. 

Rullaluistinten käyttö vaatii harjoittelua

Rullaluistinten käyttö on helpompaa, jos lapsi on jo harjoitellut luistelua. Perinteisissä rullaluistimissa on neljä pyörää peräkkäin ja rullaluistelu vaatii jo alkuun kohtalaista tasapainoa. Ensimmäisillä kerroilla kaatumisilta ei voi välttyä, joten vaatteet ja suojat ovat tärkeässä asemassa. Rullaluistimilla kannattaa alkuun harjoitella myös jarruttamista ja väistämistä.

Säädettävä koko lasten rullaluistimissa 

Netissä on myynnissä rullaluistimia, joissa koko on säädettävissä eli rullaluistimet menevät lapsella monta kokoa. Säädettävät rullaluistimet ovatkin kätevät, niin rullaluistimista saa iloa monelle vuodelle. Lapsen jalka kasvaa niin nopeasti, että yhden koon rullaluistinten käyttö voi jäädä vähäiseksi, jos lapsen jalka ottaa kesällä kasvupyrähdyksen. Rullaluistimet kiinnitetään usein nauhoilla ja klipseillä. Rullaluistin ei purista liikaa, mutta pysyy hyvin lapsen jalassa. 

 

Siirry alkuun