Minni Hiiri Säilytyslaatikko
15,81€
Flowers and Butterflies 6 bin storage unit by HelloHome
53,92€
Säilytyslaatikko Beige, Kids Concept
32,90€
Soft Storage Basket 2 Pieces Black
32,90€
Dinosaur 6 bin storage unit by HelloHome
53,92€
Paw Patrol Pop up Toy Storage Bin
40,54€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Dinosaur
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Jabadabado
Jox
Kids Concept
Minions
My Little Pony
Paw Patrol
Rice
Star Wars
Bieco
Bloomingville
Frozen
Hoppekids
Nalle
Pieces
Sebra
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Säilytyslaatikot ja korit

80 tuotetta 6 kaupasta

Säilytyslaatikoiden ja korien avulla lastenhuoneen saa järjestettyä kauniisti. Hauskoihin koreihin voi kerätä vaikka lelut ja ne pysyvät kätevästi pois lattialta silloin, kun lapsi ei leiki niillä. Hauskojen laatikoiden ja korien myötä myös lapset voivat innostua järjestelemään huonettaan ja huone pysyy siistinä vähemmällä vaivalla. Koreihin on saatavilla erilaisia mielenkiintoisia kuoseja, jotka usein tuovat lastenhuoneen sisustukseen hauskaa ilmettä.

Luo järjestystä lastenhuoneeseen laatikoiden avulla

Säilytyslaatikoiden ja korien avulla saat helposti järjestystä lastenhuoneeseen. Korien ja laatikoiden kauniit värit ja kuosit tuovat myös lastenhuoneeseen hauskan ilmeen. Säilytyslaatikot ja korit voit ostaa netistä, mutta laajan valikoiman joukosta pitää ensin löytää juuri ne itselle sopivimmat tuotteet. Ensin kannattaa miettiä millaista säilytysratkaisua tarvitsee. Esimerkiksi pehmolelut saa helposti sujautettua koriin, kun taas pikkuautot tai vaikka legot saattavat vaatia kannellisen laatikon. Kannattaa myös miettiä millaiseen tilaan laatikot tulevat. Pieneen tilaan sopii hyvin pehmustettu säilytyslaatikko, joka toimii samalla lasten penkkinä. Kannelliset matalammat laatikot puolestaan sujahtavat hetkessä sängyn alle piiloon silloin, kun niissä olevilla leluilla ei leikitä. Säilytyslaatikot ja korit voidaan myös hankkia lapsen mieltymysten mukaan, sillä itselleen mieluisaan laatikkoon lelut sujahtavat tavallista nopeammin.

  • Mieti millaisen säilytysratkaisun tarvitset
  • Millaiseen tilaan tuotteet tulevat?
  • Valitse lapselle mieluisat kuosit

Säilytyslaatikot ja korit edullisesti verkkokaupasta

Voit ostaa kaikki lastenhuoneen säilytyslaatikot ja korit edullisesti verkkokaupasta. Löydät laajan valikoiman säilytysratkaisuja sivuiltamme, sillä olemme listanneet useamman eri jälleenmyyjän tuotteet samalle sivulle. Samalla voit helposti tutustua eri verkkokauppojen tarjontaan ja hintoihin. Muista myös hyödyntää voimassa olevat tarjoukset, jotka ovat selkeästi näkyvillä tuotteiden kohdalla. Jos löydät sinua kiinnostavan tuotteen, saat lisätiedot esille kuvaa klikkaamalla. Siirtymällä jälleenmyyjän verkkokauppaan voit tarkistaa voimassa olevat toimitusehdot ja viedä tilauksesi loppuun. Tilauksen jälkeen voit jäädä odottamaan uusien säilytyslaatikoiden saapumista ja alkaa järjestelemään lastenhuonetta.

Siirry alkuun