SuperDisco -discovalo
59,90€
Rave on 4 ever - Discovalopaketti
119,00€ 139,00€
Klassikkodiscopallo
29,90€
Powerstrobo ääniohjauksella
59,90€
Taikasieni -discovalo MP3-soittimella
47,90€
Valourkusetti |1|
69,00€ 89,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Batman
Moon
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Diskovalot ja savukoneet

52 tuotetta 3 kaupasta

Diskovalot luovat tunnelmaa syntymäpäiväjuhliin

Hämyistä tunnelmaa ja tanssin iloa on nyt mahdollista levittää myös kotiin. Erilaiset diskovalot, savukoneet ja diskopallot antavat menoa ja meinikiä jokaiseen lastenhuoneeseen. Kotidiskojen järjestäminen ja muusikista nauttiminen pääsee aivan uudelle tasolle, kun savu täyttää huoneen ja värikkäät valot alkavat vilkkua. Diskovalojen ja savukoneen mukana tulevat helpot käyttöohjeet, joten oman diskon järjestäminen onnistuu varmasti kaikilta.

Disko kotiin netistä

Disko on hauskaa yhdessäoloa vaikka koko perheellä tai kaveriporukassa. Diskovaloja ja diskopalloja löytyy netistä monenlaisia, joten tutustu ja ihmety valon voimasta. Kokeile vaikka vesiprojektoria, joka tekee meren kattoosi tai perinteistä diskopalloa, jossa eriväriset led-valot heijastavat valonsäteet peilinpalasista ympäri huonetta. Strobo on suosittu diskovalo, joka tuottaa kirkkaita  valonvälähdyksiä ympäri huonetta ja vahvistaa musiikin kokemista. Savukone tuo nopeasti hämyistä tunnelmaa diskoon, mutta sitä voi käyttää myös esimerkiksi palomies-leikeissä. Palomiehen pelastustehtävät saavat taatusti adrenaliinin virtaamaan, kun savukone on puskenut ensin savua huoneen täyteen. 

Pimeän talven keskellä erilaiset valot piristävät päivää ja ilahduttavat mieltä. Lapset tykkäävät taatusti discosiilistä, joka levittää erilaisia värejä huoneeseen tai karnevaalivaloista, joilla voi tuoda tunnelmaa esimerkiksi synttärijuhliin. Plasmapallon tuijottelu on vähän kuin tulta katsoisi: se suorastaan hypnotisoi katsomaan mielenkiintoisia valoilmiöitä. Diskovalot ovat hyvä ja erilainen lahjaidea ja ne sopivat monenikäisille lapsille. Diskopalloja ja savukoneita voi tilata helposti netistä, sillä niitä myyvät useat eri verkkokaupat.

Siirry alkuun