Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
4moms
Bababing
Bumbo
Carena
Rocker
Skip Hop
Swing
Doomoo
Friends
Rocky
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Ellos lelut
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Sitterit ja keinut

76 tuotetta 4 kaupasta

Vauvojen sitterit netistä

Sitteri tarkoittaa pienelle vauvalle tarkoitettua istuinta tai keinua, johon sen voi asettaa valveillaollessa katselemaan ympäristöä. Sitteri helpottaa vauvaperheen arkea, sillä tällöin lasta ei tarvitse niin paljon kantaa. Sitteri on tärkeä varsinkin silloin, kun lapsi ei vielä osaa itse liikkua yhtään, eli alle 4 kuukauden iässä.

Sitteri on alunperin ollut pelkkä kankainen yksinkertainen kaukalo, joka edelleenkin ajaa sitterinä hyvin asiansa. BabyBjörnin yksinkertainen sitteri on edelleen todella laadukas, vaikka se on ollut lähes muuttumattomana myynnissä jo pian 40 vuotta. BabyBjörnin sitteri on todella kestävä ja turvallinen, sillä isommat sisarukset eivät saa sitä millään nurin. Lisäksi siinä on kiva keinutusominaisuus, joka vauva oppii pian itsekin käyttämään.

Emma-lastentarvikemerkillä on niinikään yksinkertaisia ja edullisia sittereitä, joissa tosin on erotuksena BabyBjörnin sittereihin keinuva alaosa.

Yksinkertaisista yksinkertaisin sitteri on Bambo, eli vaahtomuovinen ergonominen tuoli lapselle, joka ei vielä osaa istua tai istuu hädin tuskin. Bambossa hän pysyy hyvin istuallaan ja voi näin osallistua leikkiin sisarustensa kanssa tai seurata muiden tekemisiä.

 

Moottoroidut sitterit

Viimeisen kymmenen vuoden aikana markkinoille on tullut lukuisia keinuvia ja kiikkuvia sittereita ja lastenkeinuja sekä kehtoja, jotka on varustettu moottori- ja älytoiminnoilla. Näitä on alun perin kehitetty paljon itkeville koliikkivauvoille, näitä kutsuttiinkin alunperin koliikkikeinuiksi, jolloin väsyneet vanhemmat saattoivat hieman huokaista ja saivat moottoroidusta sitteristä ikään kuin yhden ylimääräisen sylin.

Sittemmin moottoroituja sittereitä on käytetty ja hankittu vaikka vauva ei erityisesti itkisikään. Uusin lienee 4Moms merkkinen Mamaroo ja Rockaroo sitteri, jossa on monenlaisia toimintoja. Siinä on mobile, jonka voi säätää heilumaan. Koko sitterin saa keinumaan kuin laivan ja sen tehoa voi säätää sekä keinuntaliikettä muuttaa. Sitteristä voi laittaa kuulumaan myös musiikkia. Kaikkia näitä toimintoja voi säätää joko sitterin näytöstä tai älypuhelimen sovelluksesta. Lisätietoa näistä sittereistä löytyy netistä ja vaikka tästä videosta:

Vauvakeinut

Vauvakeinut ovat kuin sittereitä, mutta ne roikkuvat ilmassa. Akta Graco, Fischer Price ja Graco valmistavat yksinkertaisia vauvakeinuja, joita voi keinuttaa tai joihin vauva itse saa liikkeellään keinumisliikettä.