Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Poista kaikki suodattimet

SmartMax

34 tuotetta 4 kaupasta

Smartmax, luovasti leikkien

Smartmax värikkäät, hauskat ja monipuoliset palikat ja osaset soveltuvat perheen kaikille leikki-ikäisille lapsille 1-vuotiaasta lähtien, ja onpa niillä hauska leikkiä myös aikuistenkin! Smartmax-rakennussarja koostuu erilaisista muovisista osista, joiden sisään on rakennettu magneetti. Näin osaset tarttuvat tai hylkivät toisiaan. Osat ovat erikokoiset ja paksuiset tikut, pallot, kaaret, sillat ja mäet. Osista voi siis rakentaa vaikka autoratoja, mutta myös ihan kaikkea, mihin lapsen mielikuvitus taipuu. Erilaisia muotoja ja kuvioita nyt lähinnä.

Smartmax rakennussarja 1-vuotiasta lähtien

1- vuotiaas lapsi ihmettelee varmasti Smartmaxeissa niiden värikkyyttä, maistelee ja tunnustelee. Smartmaxit ovat täysin turvallisia leluja jo 1-vuotiaalle. Taaperoikäinen osaa jo alkaa yhdistellä leluja toisiinsa. Hän huomaa, kuinka tikut ja pallot tarttuvat toisiinsa ja niistä muodostuu yhdessä kuvioita. Lapsi osaa irrottaa ja liittää osia toisiinsa. Näin lapsi pääsee kokeilemaan erilaisia muotoja ja värien yhdistelmiä sekä ihan mekaanisia motorisia taitojaan.

 

Kun lapsi kasvaa Smartmax tarjoavat monenlaista haastetta. Kuinka rakentaa tikuista jotain tiettyä? Entä jos yhdistää näitä ja näitä osia yhteen, mitä niistä syntyy? Miksi jotkut tikut tarttuvat toisiinsa mutta toiset eivät? Smartmax rakennuspalikat ovat lapselle luonnollinen ihmettelyn kohde, jonka kautta maailman fysiikan ilmiöt tulevat tutuiksi, kuten vetovoiman ja magnetismin lait. Lapsi voi käyttää Smartmaxien kanssa laajasti omaa luovuuttaa, niin avaruudellista hahmotusta, kuin värihahmotusta ja muita tapoja toteuttaa luovuutta ja kekseliäisyyttä.

Vuoden ensilelu 2017

Smartmax My first animal train valittiin vuoden ensileluksi 2017. Se koostuu magneettisista osista, sekä muovisista eläinhahmoista ja eriväriset junanvaunut. Lelu on värikäs ja elävä, monipuolinen, muotoutuu ja muovautuu luovasti leikkijän mukaan. Lelu sopii tytöille ja pojille, sen selkeät värit ja muodot viehättävät lasta ja herättävät lapsen omaa hahmotuskykyä.

Mikä Smartmax pakkaus kannattaa ostaa?

Smartmax rakennussarjaan kuuluu myös muutama ajoneuvo, lentokone ja auto, jotka sopivat kulkemaan magneettisissa ajoluiskissa. Toki Smartmax leluja voi yhdistää mihin tahansa muihinkin leluihin. Smartmax rakennussarjoja myydään erikokoisissa pakkauksissa, sekä jokaista erilaista osaa saa vielä erikseen, jolloin perussarja laajentaminen onnistuu helposti. Ehkä paras tapa tutustua Smartmax leluihin on ostaa ihan perussarja palikoita ensin, eli pakkaus, jossa on muutamia kappaleita kaikkia osia. Tällöin tulee myös nähdyksi mistä palikoista lapset pitävät eniten. Näitä yksittäisiä palikoita ja osia voi sitten hankkia netistä tilaamalla lisää.

 

Siirry alkuun