Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Koko
X
20 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alpine
Dinosaur
Disney
Geggamoja
Hummel
Joha
LEGO Wear
Lego
Lindberg
MiniaTure
Molo
Mumin
Name It
Nike
Paw Patrol
Pippi
Puma
Reima
Tenson
Adidas
Cat
Civiliants
Falke
Gap
Gobabygo
Hatley
Head
Hoppediz
Huttelihut
Joules
Kuling
Lacoste
Lillelam
Mayoral
Melton
Mp
Rainbow
Sunny
Timberland
Tinycottons
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Sukat & sukkahousut

1197 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Sukat ja sukkahousut eivät välttämättä kuulosta vaateryhmänä kovin jännittävältä. Lasten sukkien ei kuitenkaan tarvitse olla tylsiä ja nykyään valikoima sukkien sekä sukkahousujenkin osalta on todella laaja. Sukat ja sukkahousut lämmittävä mukavasti ja tuntuvat hyviltä päällä. Voit valita myös pirteän värisiä ja hauskoilla kuoseilla koristeltuja sukkia ja sukkahousuja lapsillesi, ilahduttamaan lasta ja piristämään asukokonaisuutta.

Kivoja sukkia ja sukkahousuja netistä

Sukkien ja sukkahousujen tarkoitus on pitää jalat puhtaina ja lämpiminä, mutta ne voivat myös tuoda piristystä asuun. Lelukaupat.fi tarjoaa laajat valikoimat erilaisia sukkia ja sukkahousuja monelta eri jälleenmyyjältä. Joskus asuun sopivat neutraalin väriset sukat ja välillä on kivaa pukea lapsen ylle värikkäämpää. Talveksi ja viileämpiin ilmoihin on tarjolla kivoja sukkia nukkasisustalla ja ohuempia villasekoite sukkia, jotka varmasti lämmittävät. Usein on hyvä ostaa tuotepaketti, jossa on useammat sukat samassa paketissa, koska sukkia aina tarvitaan. Valikoimista löytyy sukat ja sukkahousut sekä tytöille että pojille. Osassa valikoimien sukista on liukuesteet, jotka ovat kätevät etenkin perheen pienimmille. Kaikkia näitä löytyy valikoimista ja sieltä löydät varmasti mieluisat tuotteet.

  • Valitse oikean kokoiset sukat
  • Tarkista tuotteiden materiaalit

Sukat ja sukkahousut helposti netistä

Sukat ja sukkahousut on helppoa ostaa netistä. Lelukaupat.fi-sivustolta löytyy monien eri jälleenmyyjien tuotteita. Siellä sinun on helppoa tutustua laajoihin valikoimiin ja voit rauhassa vertailla hintoja sekä tarjouksia. Tilauksen teko on nopeaa ja vaivatonta. Valikoimista löytyy paljon eri värejä, kuoseja ja kokoja. Kannattaa tilata useammat sukat tai sukkahousut samalla, koska lapset käyttävät niitä paljon. Kun olet löytänyt mieleisesi tuotteet voit klikata itsesi jälleenmyyjän sivuille ja tarkistaa oikeat koot, tuoteselosteet ja toimitusehdot. Lopuksi vain klikkaat tuotteet ostoskorin ja viimeistelet tilauksen.

Siirry alkuun