Lelut & lelukaupat netissä

Supersankariasut

6 tuotetta 1 kaupasta

Kukapa ei rakastaisi supersankareita? Nämä salaperäiset, vahvat, hyvän puolesta taistelevat sankarit ovat usein lasten esikuvia, ja lapset rakastavat pukeutua heitä esittäviin asuihin. Supersankarin asu päällä on mukava syöksyä uusiin seikkailuihin perheen tai ystävien kanssa. Asuja voidaan käyttää jokapäiväisissä leikeissä, naamiaisissa tai vaikkapa kavereiden kesken järjestettävissä supersankarijuhlissa – vain mielikuvitus on rajana!

Supersankariasu kruunaa leikit

Supersankariasut saavat lapsen uppoamaan syvälle leikkiin. Ne ruokkivat lapsen mielikuvitusta ja saavat hänet luomaan mitä ihmeellisempiä tarinoita ja maailmoja. Supersankareita riittää joka lähtöön, ja jokaisella lapsella on oma suosikkinsa. Yksi kaikista rakastetuimmista hahmoista on Batman. Muita lasten rakastamia hahmoja ovat esimerkiksi värikkäät PJ Masks -hahmot. Mikä sinun lapsesi suosikki on? Lasten vaatteiden valinnassa tärkeää on luonnollisestikin tarkistaa asun koko, ja muistaa, että lapsi kasvaa vauhdilla – kannattaa siis suosia hieman väljempää kokoa, näin puku ei jää heti pieneksi. Tarkista myös ostaessasi tuotetta, mitkä ovat sen hoito-ohjeet. Usein naamiaisasut, joita käytetään arkivaatteita vähemmän, ovat käsin pestäviä.

  • Valitse lapsen suosikkihahmo
  • Tarkista puvun koko
  • Tarkista puvun hoito-ohjeet

Supersankariasut kätevästi netistä

Supersankariasut saa tilattua kätevästi ja nopeasti netin kautta. Pääset tutustumaan valikoimiin nettisivujemme kautta, jolloin löydät useita eri vaihtoehtoja valittavaksesi. Nettishoppailu on kätevää, voit tehdä sen yhdessä vaikkapa lapsesi kanssa ilman kauppakeskusten aiheuttamaan stressiä. Paketti saapuu joko suoraan kotiisi tai lähimpään postitoimistoon. Huomaathan, että myyjät ovat ulkopuolisia jälleenmyyjiä – tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi toimitusehdot voivat vaihdella. Tuotteen yhteydestä löydät aina tiedot toimitustavoista ja mahdollisista toimituskuluista. Tämän lisäksi on hyvä tarkastaa vaihto- ja palautusoikeudet.

Siirry alkuun