Kids Concept, Neo, Taaperokärry, Luonnonvärinen
59,50€ 69,90€
BRIO, Taaperokärry, musta
39,90€
Nacka, Kävelytuoli, Midnight Black, Carena
54,70€ 72,90€
SMOBY Cotoons, Kävelytuki leikkiasemalla, sininen
39,80€
Baby, Taaperokärry, Valkoinen, Stoy
23,10€ 32,90€
Micki Kävelyvaunu Classic
32,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Big
Brio
Carena
Chicco
Disney
Eichhorn
Hape
Jabadabado
Jox
Kids Concept
Little Tikes
Micki
Pinolino
Plasto
Smoby
Stoy
Teddykompaniet
Baghera
Bajo
Haba
Hauck
Hess
Keenway
Kidkraft
Krea
Legler
Nalle
Nic
Roba
Sekalaiset
Simba
Vilac
Volkswagen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Ellos lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Taaperokärryt & Kävelytuolit

96 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Taaperokärryt auttavat kävelyyn oppimisessa

Kärry ja kävelytuoli saattaa paitsi jouduttaa vauvaa kävelyn oppimisessa, sillä kulkeminen viihdyttää lasta melkoisesti. Välillä konttaavastakin vauvasta on jo hauska kokeilla kaksijalkaisen maailmaa ja näkökulmaa!

Vauvaa ei kuitenkaan karrata epäluontevasti tyrkyttää kävelykärryn tai -tuolin kyytiin, vaan vasta sitten, kun lapsi itse jo nousee tukea vasten ja ottaa muutamia askelia. Tällöin lapselle on luontevaa kävellä ottaen tukea esimerkiksi taaperokärrystä.

Kävelytuolit

Kävelytuolin käytön voi aloittaa jo silloin, kun lapsi ei ota vielä askelia, mutta nousee kuitenkin jo itse seisomaan. Liian aikaisin lasta ei missään nimessä saa kärryyn laittaa, sillä liian aikainen seisottaminen voi olla vahingollista lapsen jaloille.

Kävelytuoleja on ainakin Baby Troldilla ja Chiccolla. Kävelytuoli tarkoittaa siis nimensä mukaisesti tuolia, jossa on pyörät alla. Mikäli lapsi osaa, hän voi seisoa tuolissa ja kävellä sen avulla ympäri huonetta. Tuolissa on yleensä jotain pieniä leluja kiinteästi, joten lapsi saattaa viihtyä siinä välillä paremmin kuin kontallaan, sillä siitä hän näkee kauemmas ja korkeammalle.

Taaperokärryt

Mikäli haluaa pitkäaikaisemman välineen lapsen leikkeihin, kannattaa ehdottomasti mieluummin investoida taaperokärryyn kuin kävelytuoliin. Taaperokärrystä on iloa kauan senkin jälkeen, kun lapsi jo säntäilee ympäri taloa. Taaperokärryjä voi käyttää nukenvaunuina, niillä voi kuljetella tavaroita paikasta toiseen ja mikä hauskinta, niissä voi kuskata sisaruksia...

Brio on yksi ostetuimmista

Ehdoton ykkösominaisuus taaperokärryssä on jämäkkyys. Se pitää olla tarpeeksi vankkatekoinen, jotta se ei kaadu lapsen opetellessa sillä. Mickin ja Brion klassiset taaperokärryt ovat tällaisia jämäköitä, sillä ne on valmistettu hyvästä painavasta puusta ja niiden renkaat ovat kumiset ja luistamattomat. Samantapaisia puisia kärryjä löytyy muiltakin merkeiltä. Oliver Kidsin taaperokärry on hauska paloauto ja sopii erityisesti poikavauvoille. Jabadabadon kävelyvaunun saa roosan tai vaaleansinisen värisinä, Pumpkinilta taas löytyy neutraali ja kaunis valkoinen taaperokärry.

Brion valikoimista löytyy myös ihana punainen puinen taaperokärry, jossa on hieman korkeammat laidat. Näin se toimii myös nukenrattaina.

Taaperokärryä ei siis kannata laittaa kiertoon vielä sitten, kun lapsi on jo oppinut kävelemään. Matalammillakin laidoilla on merkitystä, kun tavaroita voi kuljetella kivasti paikasta toiseen.

Siirry alkuun