Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Tactic
Edition
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Taikurinlaatikot

7 tuotetta 3 kaupasta

Kaikki lapset pitävät taikuudesta ja taikatempuista. Taikurinlaatikko lelupaketit pikku taikureille takaavat varmasti monta unohtumatonta leikkihetkeä ja hauskuutta vaikka koko perheelle. Taikurinlaatikot sisältävät monta osaa ja useita mainioita välineitä taikuuden tekemiseen ja esittämiseen. Näiden moniulotteisten ja jännittävien taikurinlaatikoiden parissa voivat lapset opetella monta hauskaa ja upeaa taikatemppua. Opittujen temppujen avulla voivat pikku taikurit viihdyttää ja hämmästyttää ystäviä ja perhettä.

Taikurinlaatikot pikku taikureille

Taikurinlaatikot ovat loistavia leluja, sillä ne kehittävät lapsen mielikuvitusta ja luovuutta. Taikurinlaatikoiden monien mielenkiintoisten taikavälineiden avulla voi lapsi kehittää ja keksiä toinen toistaan upeampia temppuja ja taikatrikkejä. Laatikoiden sisältö on monipuolista ja mukaan tulee ohjeet, joista saa hyviä vinkkejä ja opastusta monien erilaisten taikojen tekemiseen. Jokaiselle lapselle löytyy varmasti mieluinen valikoima taikavälineitä temppujen tekoon. Taikaseteistä löydät välineet ja ohjeet myös hämmästyttävien kortti- ja kadottamistemppujen tekoon. Ohjeiden avulla temput ovat helppoja oppia. Taikurinlaatikot sopivat hyvin myös aikuisille. Uskomattomilla tempuilla voi viihdyttää sekä lasten että aikuisten juhlissa ja tarjota kaikkia viihdyttävän ohjelmanumeron.

  • Tutustu tuotteeseen ja ikärajoihin kotona
  • Tarkista mitä taikurinlaatikot sisältävät

Taikurin välineitä helposti netistä

Lelukaupat.fi sivustolla on tarjolla monia erilaisia taikurinlaatikkoja. Taikasetit tarjoavat jokainen hieman erilaisia välineitä ja temppuja. Jokaisen laatikon useiden välineiden avulla on mahdollisuus oppia runsaasti erilaisia temppuja. Taikurinlaatikot ovat myös loistava ja mieluinen lahja lapsille ja ystäville. Netistä ne on helppoa ja vaivatonta tilata. Voit tehdä tilauksen vaikka kotoa käsin, silloin voit tutustua rauhassa valikoimiin ja tuotteisiin. Taikurisettien suositeltu ikäraja on usein kahdeksan vuotta, sillä setit saattavat sisältää pieniä osia. Mukavaa on myös, että netistä tilatessa voit tehdä tilauksen lapsesi kanssa.

Siirry alkuun