Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Koko
X
68 cm
74 cm
80 cm
86 cm
104 cm
110 cm
116 cm
122 cm
134 cm
140 cm
152 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Batman
Big
Didriksons
Disney
Emma
Fixoni
Geggamoja
Hummel
LEGO Wear
Lego
Lindberg
Marvel
Minymo
Molo
Name It
Nike
Parker
Paw Patrol
Princess
Puma
Reima
Star Wars
Tenson
Ticket To Heaven
Absorba
Adidas
Bambi
Barbour
Buffalo
Burberry
Cat
Catimini
Chloe
Converse
Cream
Cyrillus
Denver
Diesel
Ebbe
Fendi
Gap
Gotham
Guess
Hatley
Hulabalu
Hunter
Ikks
Indikidual
Joules
Junior
Kenzo
Kiss
Klein
Kuling
Lacoste
Leaf
Legend
Levis
Mayoral
Mikkline
Mission
Mp
Noppies
Nununu
Patagonia
Rainbow
Sekalaiset
Steiff
Sunny
Thor
Timberland
Tinycottons
Tretorn
Twilight
Wheat
Wynken
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Takit

3619 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Lasten pukeutuminen vaatii vaatteelta paljon muutakin kuin vain kauniin ulkoasun. Pienet jalat tahtovat juosta hurjiin seikkailuihin, kiipeilemään pihan puihin, ajamaan polkupyörällä mutalammikoihin, leikkimään kavereiden kanssa puistoon – vaatteiden tulee kestää menossa mukana. Terveen reippailun tuoksinnassa ulkoilmassa liikkuen varsinkin ulkovaatteiden tulee olla hyvälaatuiset. Sopiva takki pitää lapsen lämpimänä, kestää sääolojen vaihtelua ja näyttää hyvältä.

Lasten takit - käytännöllisyyttä ja kauneutta

Lasten takkien valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota erityisesti materiaaliin ja laatuun. Takin materiaalin on hyvä olla tuulen- ja vedenkestävää, sillä varsinkin Suomen oloissa säätilat ovat todella vaihtelevia, ja asettavat ulkoilulle omat vaatimuksensa. Kiinnitä huomiota myös sisäpinnan materiaaliin, sillä esimerkiksi kauluksen alueella liian karhea materiaali voi ärsyttää ihoa. Joustavat hihansuut auttavat pukeutumisessa, mutta suojaavat kunnolla. Hyvälaatuisen takin saumat kestävät hieman kovempaakin käyttöä, eivätkä säikähdä auki pienestä nujuamisesta. Laadukkaat lasten takit sisältävät lisäksi vetoketjulliset taskut, joissa lapsen tärkeät aarteet säilyvät hyvin tallessa. Parhaisiin takkeihin on ommeltu myös heijastavia osia, kuten heijastinnauhoja tai -kuvioita. Lasten takeissa on nykyään saatavilla loppumaton värien kirjo, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen malli. Sivujemme kautta löydät esimerkiksi Reiman ikisuosikit, trendikkäät Moschinon takit ja lukemattomat muut merkit.

  • Suosi tuulen- ja vedenpitäviä materiaaleja
  • Pehmeä sisävuori on mukava päällä

Miten valita sopiva takki lapselle

Vanhempien aika on usein kortilla. Miksipä et tekisi kierrosta verkkokaupassa perinteisen ostoskeskuksen sijaan? Lasten takit saa tilattua todella kätevästi ja nopeasti netistä. Yhdellä istumalla pääset selaamaan läpi laajat valikoimat erilaisia malleja, ja valitsemaan niistä lapsellesi sopivimman. Voit valita lapselle mieluisimman värin yhdessä hänen kanssaan mukavasti kotisohvalta. Lapset kasvavat kovaa kyytiä, joten on hyvä valita aina mieluummin väljähkö numero – tietenkään liioittelematta, sillä liian suuri takki voi eristää huonommin. Muista tarkistaa ennen tilausta palautus- ja vaihtoehdot.

Siirry alkuun