Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Reima
Superfit
Eskimo
Gulliver
Kavat
Leaf
Sorel
Tretorn
Ugg
Viking
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Talvikengät ja -saappaat

37 tuotetta 1 kaupasta

Lasten talvikengät ja saappaat tulee valita huolella

Suomen talvi tekee olosuhteista välillä märät, kylmät tai jotain siltä väliltä ja lasten talvikenkien tulisi mukautua jokaiseen keliin. Yleensä talveen kannattaakin varautua vähintään kaksilla talvikengillä, joista toiset voivat olla märemmän kelin talvisaappaat ja toiset lämpimämmät talvikengät kirpakoimmille ilmoille. Lasten talvikengät ovat yleensä kalliimpia kuin lasten kesäkengät, joten virheostojen välttämiseksi lasten talvikengät kannattaa valita huolella. Goretex talvikengät ovat yleensä hyvä valinta, koska materiaali kestää myös märkää hyvin. Kokemukset lasten talvikengistä voivat auttaa valitsemaan hyvät talvikengät, vaikka toisaalta eri lapsille sopii usein malliset kengät. Sorel ja Viking ovat kenkämerkkejä, jotka ovat suosittuja myös lasten talvikenkien valmistajina. 

Talvisaappaat pitävät jalat kuivina

Talvisaappaat pitävät lasten jalat kuivina myös märillä loskakeleillä. Talvisaappaissa on lämmin talvivuori ja päällynen voi olla täysin vedenpitävää materiaalia. Osassa lasten talvisaappaista varsi on pehmeämpää materiaalia, mikä on miellyttävä jalalle, mutta ei niin vedenpitävä materiaalina. Osa lasten talvisaappaista on kevyitä ja osa raskaita. Usein raskaammat talvisaappaat ovat täysin vedenpitäviä, mutta liikkumisen kannalta lapselle voi olla mieluisammat kevyemmät saappaat.

Lasten talvikengät pakkaskeleille

Lasten talvikengät tulee olla pohjaltaan pitäviä, mikä mahdollistaa sujuvan leikkimisen myös vähän liukkaammilla keleillä. Lasten talvikenkien tulee olla myös tukevia ja istuvia jalassa, jotta rakot eivät pääse hiertymään. Isompien lasten kohdalla talvikenkiin ei tarvitse mahduttaa villasukkaa, vaan koko tulisi valita sen mukaan, että se on lapselle hyvin istuva. Talvikenkää valittaessa kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, että lapsi saa itse puettua talvikengät jalkaan ilman ongelmia.

Siirry alkuun