Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Koko
X
152 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
LEGO Wear
Lego
Lindberg
Princess
Puma
Reima
Adidas
Junior
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Talvitakit

60 tuotetta 3 kaupasta

Hyvän talvitakin tulee olla sekä lämmin että mukava päällä. Lasten talvitakkeja löytyy paljon erilaisia monissa eri malleissa sekä monissa eri väreissä. Mukavaa on, että tytöille löytyy myös kauniita, hieman tyttömäisempiä malleja. Talvitakkien materiaalit ovat kestäviä ja lämpimiä. Talven erilaisiin ulkoiluharrastuksiin löytyy takkeja, joiden suunnittelussa on otettu huomioon liikkumisen erityisvaatimukset, jotta lapsi pystyy telmimään vapaasti ilman, että vaatteet haittaavat menoa. Talvitakissa on hyvä olla myös huppu, joka suojaa tuulelta ja lumisateelta.

Lämpimät talvitakit ulkoiluun

Kun haussa on talvitakki lapsille, tulisi varmistaa, että takki on sekä mukava yllä että kivan näköinen. Kun takki on lapselle mieluinen, on sitä mukavampi käyttää ulkoillessa. Parhaita ovat talvitakit, joissa on hyvä liikkua ja leikkiä. Lelukaupat.fi sivustolla on tarjolla laaja valikoima talvitakkeja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sieltä löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri kokoluokissa ja väreissä. Sivustolta löydät tuotteita monilta eri jälleenmyyjiltä ja voit helposti tutustua tuotteisiin ja tarjouksiin. Talvitakkeja ostaessa tulisi tarkistaa takin oikea koko ja että siinä on hieman kasvunvaraa. Takin alle tulisi mahtua lämmittäviä lisävaatekerroksia tarvittaessa. Jos lapset harrastavat urheilua tai vaikkapa laskettelua, löytyy heille myös lajeihin sopivia takkeja.

  • Tarkista takin koko ja materiaalit
  • Lue tuoteselosteet

Talvitakit helposti netistä

Talvitakit ovat helposti ja vaivattomasti tilattavissa netistä. Voit tehdä tilauksen vaikka istumalla kotisohvallasi, eikä sinun tarvitse lähteä kauppoihin kiertelemään. Netistä tilatessa on kätevää ja helppoa tutusta tuotteisiin ja vertailla eri jälleenmyyjien valikoimia ja tarjouksia. Tutustu tarkasti tuotteiden materiaaleihin ja tuoteselostuksiin sekä tarkista takin oikea koko. Valittuasi mieluisen takin, klikkaat vain itsesi jälleenmyyjän sivuille. Sieltä voit tarkistaa tuotteiden toimitusajat, tilausehdot ja vaihto- ja palautusoikeudet. Sitten klikkaat takin ostoskoriin ja voit viimeistellä tilauksesi.

Siirry alkuun