Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Avengers
Baby Dan
Bamse
Barbie
Batman
Big
Cam
Cars
Dickie
Dinosaur
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
EasyGrow
Emma
Ergobaby
Fisher-Price
Hello Kitty
Jabadabado
Jox
Kidkraft
Kids Concept
LEGO Wear
Le Toy Van
Lego
Littlephant
Martinex
Melissa & Doug
Milana
Minions
Molo
Monster High
Muumi
My Little Pony
Palomies Sami
Paw Patrol
Peppi Pitkätossu
Pony
Quinny
Rice
Roommate
Safari
Schleich
Spiderman
Star Wars
Stoy
Summertime
Teletubbies
Transformers
Tuomas Veturi
Turtles
Aerosleep
Apple
Babblarna
Bambi
Bambu
Bloomingville
Burberry
Cat
Comfort
Cream
Doomoo
Dumbo
Ebbe
Finlayson
Friends
Frozen
Funny
Hoppekids
Jumbo
Junior
Knorrtoys
Koolabah
Kuling
Legend
Lentsikat
Lillelam
Littleheart
Majvillan
Monsters
Nalle
Oas
Oball
Planes
Queen
Rainbow
Rattstart
Sebra
Sekalaiset
Trolls
Violetta
Zorro
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hong Kong
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Tekstiilit & matot

968 tuotetta 13 kaupasta
< Edellinen

Lastenhuoneen sisustaminen käy helposti kauniiden tekstiilien ja mattojen avulla. Jo pienet lapset osaavat arvostaa kauniita verhoja ja hauskoja mattoja. Lastenhuoneessa leikkiminen ja siellä ajan viettäminen muuttuvat myös entistä hauskemmiksi, jos huone on sisustettu lapselle mieleisillä kuoseilla. Netistä löytyy todella paljon erilaisia vaihtoehtoja ja lastenhuonetta sisustaessa vain mielikuvitus on rajana. Lapset kannattaakin ottaa mukaan valitsemaan itselleen mieluisimpia tuotteita, sillä sisustamisesta voi tulla koko perheen yhteistä puuhaa.

Apua tekstiilien valintaan

Lastenhuoneen sisustuksessa tärkeintä on se, että lapsi viihtyy huoneessaan. Tekstiilit ja matot lastenhuoneeseen kannattaakin valita yhdessä lapsen kanssa. Tekstiilejä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota lapsen suosikkihahmoihin tai elokuviin, sillä saatavilla on verhoja ja mattoja lähes kaikissa mahdollisissa kuoseissa. Pikkuprinsessat rakastuvat taatusti verhoihin, joissa on kaunis prinsessakuosi, kun taas autoja rakastavat lapset ihastuvat Disneyn Cars-verhoihin. Autofaneja miellyttää myös hauska automatto, jonka päällä voi leikkiä ja kuljettaa autoja. Verhot ja matot kannattaakin hankkia yhteensopivina, jotta sisustus pysyy mahdollisimman yhtenäisenä. Verhoja valitessa kannattaa myös kiinnittää huomiota niiden materiaaleihin, sillä saatavilla on muun muassa puolipimentäviä verhoja ja pimennysverhoja. Etenkin kesäaikaan pimennysverhot tulevat lastenhuoneessa tarpeeseen.

  • Kiinnitä huomiota lapsen lempihahmoihin
  • Tee ostokset yhdessä lapsen kanssa
  • Ota huomioon tekstiilien materiaali

Lastenhuoneen verhot ja matot netistä

Löydät verkkokaupasta helposti erilaiset tekstiilit ja matot lastenhuoneeseen. Voit tutustua valikoimaan yhdessä lapsen kanssa tai yllättää hänet uusilla tekstiileillä, joissa komeilevat hänen lempihahmonsa. Olemme listanneet eri jälleenmyyjien tuotteet yhdelle sivulle, jotta sinun ei tarvitse käydä läpi lukuisia eri nettikauppoja. Sivuillamme pääset vertailemaan hintoja ja tutustumaan kaikkiin voimassa oleviin tarjouksiin. Voit ostaa lastenhuoneen verhot ja matot samalta jälleenmyyjältä ja näin ollen säästää runsaasti aikaa. Klikkaamalla tuotteen kuvaa löydät yksityiskohtaiset tiedot aina tuotteen materiaalista sen kokotietoihin asti. Ennen ostopäätöksen tekemistä sinun kannattaa myös tarkistaa verkkokaupan voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot.

Siirry alkuun