Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baby Dan
Batman
Ben10
Big
Britton
Cars
Dickie
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Hello Kitty
Jabadabado
Kids Concept
LEGO Wear
Melissa & Doug
Milana
Minions
Monster High
My Little Pony
Palomies Sami
Paw Patrol
Schleich
Spiderman
Tuomas Veturi
Turtles
Babblarna
Bolibompa
Care
Elephant
Friends
Frozen
Funny
Hoppekids
Knorrtoys
Lentsikat
Majvillan
Monsters
Nalle
Planes
Queen
Rainbow
Rattstart
Sekalaiset
Trolls
Violetta
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Ellos lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Tekstiilit & matot

292 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Lastenhuoneen sisustaminen käy helposti kauniiden tekstiilien ja mattojen avulla. Jo pienet lapset osaavat arvostaa kauniita verhoja ja hauskoja mattoja. Lastenhuoneessa leikkiminen ja siellä ajan viettäminen muuttuvat myös entistä hauskemmiksi, jos huone on sisustettu lapselle mieleisillä kuoseilla. Netistä löytyy todella paljon erilaisia vaihtoehtoja ja lastenhuonetta sisustaessa vain mielikuvitus on rajana. Lapset kannattaakin ottaa mukaan valitsemaan itselleen mieluisimpia tuotteita, sillä sisustamisesta voi tulla koko perheen yhteistä puuhaa.

Apua tekstiilien valintaan

Lastenhuoneen sisustuksessa tärkeintä on se, että lapsi viihtyy huoneessaan. Tekstiilit ja matot lastenhuoneeseen kannattaakin valita yhdessä lapsen kanssa. Tekstiilejä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota lapsen suosikkihahmoihin tai elokuviin, sillä saatavilla on verhoja ja mattoja lähes kaikissa mahdollisissa kuoseissa. Pikkuprinsessat rakastuvat taatusti verhoihin, joissa on kaunis prinsessakuosi, kun taas autoja rakastavat lapset ihastuvat Disneyn Cars-verhoihin. Autofaneja miellyttää myös hauska automatto, jonka päällä voi leikkiä ja kuljettaa autoja. Verhot ja matot kannattaakin hankkia yhteensopivina, jotta sisustus pysyy mahdollisimman yhtenäisenä. Verhoja valitessa kannattaa myös kiinnittää huomiota niiden materiaaleihin, sillä saatavilla on muun muassa puolipimentäviä verhoja ja pimennysverhoja. Etenkin kesäaikaan pimennysverhot tulevat lastenhuoneessa tarpeeseen.

  • Kiinnitä huomiota lapsen lempihahmoihin
  • Tee ostokset yhdessä lapsen kanssa
  • Ota huomioon tekstiilien materiaali

Lastenhuoneen verhot ja matot netistä

Löydät verkkokaupasta helposti erilaiset tekstiilit ja matot lastenhuoneeseen. Voit tutustua valikoimaan yhdessä lapsen kanssa tai yllättää hänet uusilla tekstiileillä, joissa komeilevat hänen lempihahmonsa. Olemme listanneet eri jälleenmyyjien tuotteet yhdelle sivulle, jotta sinun ei tarvitse käydä läpi lukuisia eri nettikauppoja. Sivuillamme pääset vertailemaan hintoja ja tutustumaan kaikkiin voimassa oleviin tarjouksiin. Voit ostaa lastenhuoneen verhot ja matot samalta jälleenmyyjältä ja näin ollen säästää runsaasti aikaa. Klikkaamalla tuotteen kuvaa löydät yksityiskohtaiset tiedot aina tuotteen materiaalista sen kokotietoihin asti. Ennen ostopäätöksen tekemistä sinun kannattaa myös tarkistaa verkkokaupan voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot.

Siirry alkuun