Anna & Elsa -autolokerikko, Disney |1|
24,90€
Olaf-autolokerikko, Disney |1|
24,90€
See Me Too Peili, Diono
20,50€
MAXI COSI Jalusta FamilyFix (IsoFix)
199,90€
BABY JOGGER Isofix-jalusta City Go
149,90€
Superdiscosiili
89,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Alvi
Axkid
Britax
Carena
Carlo
Chicco
Concord
Cybex
Diono
Disney
Dora
Fisher-Price
Graco
Hamax
Hello Kitty
Knorrbaby
MaxiCosi
Nomad
Princess
Altabebe
Babblarna
Babyjogger
Cream
Deryan
Doona
Fillikid
Gb
Haba
Hauck
Hoppediz
Jane
Kiddy
Kiss
Luca
Miyali
Pegperego
Recaro
Reer
Sigikid
Steiff
Sterntaler
Storchenmuhle
Sunnybaby
Tfk
Theraline
Urra
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Telakat, adapterit ja tarvikkeet

398 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Lisävarusteet lisäävät matkustusmukavuutta

Kun turvakaukalo tai turvaistuin on hankittu, on hyvä miettiä, mitä muita lisätarvikkeita haluaa hankkia autoiluun liittyen lapselleen. Yksi tärkeimpiä hankintoja lienee turvaistuimeet telakka. Telakka nopeuttaa huomattavasti kaukalon kiinnittämistä autoon. Netistä niitä onkin varsin kätevää ja ehkä edullisempaakin tilata kuin kivijalkamyymälästä. Telakan voi kiinnittää joko turvavöillä tai isofix-kiinnikkeillä. Turvavyöllä kiinnittäminen tapahtuu silloin kuin autosta ei löydy isofix kiinnikkeitä. Telakkaa ostaessa on hyvä katsoa, että löytyy se juuri omaan kaukaloon sopiva telakka. Joillakin merkeillä esimerkiksi Maxi Cosilla on Family Fix, joka käy heidän turvakaukaloonsa sekä myös heidän turvaistuimien kiinnittämiseen.

Helpota adaptereilla vaikkapa kauppareissuja

Yksi kätevä hankinta on myös adapterit vaunuihin. Mikä sen kätevämpää kuin lähteä kaupoille ja kiinnittää vauvan turvakaukalo omien vaunujen runkoon adapterikiinnikkeiden avulla. Adapterit eivät ole kovinkaan hintavia, joten pienellä voi helpottaa omaa kauppareissuaan huomattavasti, kun vauvaa ei tarvitse alkaa nostelemaan erikseen pois kaukalosta. Eri vaunumerkeillä on eri turvakaukalo merkeille adaptereita. 

Lisäksi turvaistuimiin ja turvakaukaloihin on olemassa jos minkälaisia lisävarusteita, kuten hyttysverkkoja, erilaisia suojapäällisiä sekä sivutaskuja. Erilaiset lisäpehmusteet turvaistuimiin ja kaukaloihin löytyvät myös lastentarvikkeihen nettikaupoista, kuten Lekmer lelukaupasta. 

Tilaa omat turvatuotteesi netistä

Lasten tulee aina matkustaa takapenkillä, joten vanhempien on vaikea nähdä lastaan takapenkillä. Sitä helpottamaan on kuitenkin erilaisia takapeilejä, joiden avulla vanhempi voi kurkata, nukkuuko lapsi tai mitä hän touhuaa. Se on todella vaivatonta ja kätevää, sillä on vaarallista alkaa etupenkiltä kurottamaan ja kurkkimaan takapenkille. Joskus se voi maksaa oman ja lapsen hengen. Takapeilit ovat edullisia ja ne kiinnitetään useimmiten niskatukeen kiinni.

Turvaistuimen kiinnityshihnat ja lenkit löytyvät myös Lekmerin valikoimasta. Niitä tarvitaan turvavyön kiinnittämiseen selkä menosuuntaan.Jos lapsi matkustaa kasvot menosuuntaan ja istuimessa ei ole kaltevuuden säätöä, erikseen on saatavilla kallistuskiila, jonka avulla lapsen istuimen saa vähän enemmän makuuasentoon, joka lisää mukavuutta nukkua.

Tilaa omat lisätarvikkeet netistä esimerkiksi Lekmerin lelukaupasta. Kätevästi ja nopeasti tilatessa säästät aikaa, vaivaa ja ehkä rahaakin.

Siirry alkuun