Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
N�yt� ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Batman
Bestway
Cars
Dinosaur
Intex
Kidkraft
Kids Concept
Paw Patrol
Pippi
Princess
Schleich
Swimpy
Autot
Bino
Christmas
Djeco
Frozen
Hoppekids
IPlay
Mamamemo
Sekalaiset
Stor
Sunny
Tildas
Up
Hinta
Valitse v�ri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
CDON lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Teltat ja majat

467 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Teltat ja majat leikkeihin

Lasten lähes mieluisinta hommaa on rakentaa omia pieniä majoja, koteja ja telttoja, joissa lapsi voi olla kuin pesässä. Yksinkertaisimmillaan maja syntyy peitosta tuolin päällä, mutta majan ja teltan voi ostaa toki myös kiinteän, tai aina tarvittaessa leikkihuoneeseen pystytettävän.

Jokainen muistaa sen tunteen lapsuudesta, kun on rakentanut pienen intiimin majan, kun käpertyy sinne omaan pieneen pesäänsä, omaan tilaan. Se ihana tunne, se tieto, että aikuinen ei oikeastaan edes mahdu sinne, se on vain ja ainoastaan lapsen oma tila!

Majat ja pienet teltat ovat lapselle tärkeitä paikkoja. Herkille lapsille ne voivat olla jopa elintärkeitä rauhoittumispaikkoja, jonne pääsee hetkeksi täysin omaan rauhaansa, pois hälinästä, toisten vaikutuspiiristä. Mikäli lapsella on taipumusta hakeutua omaan tilaan, maja tai teltta voi olla hyvä ratkaisu pitää lapsi kuitenkin muiden lähellä, vaikka hän olisi omassa rauhassaan.

Bamsen leikkiteltta vai prinsessan teltta?

Erilaisia telttoja löytyy netin lelukaupoista useita erilaisia. Mitä ihanampia vaihtoehtoja Bemse-nallen hauskasta leikkiteltasta iki-ihanaan vaaleanpunaiseen prinsessatelttaan! Disneyn valikoimissa on mitä ihanampia vaihtoehtoja Frozen tai Prinsessa tai Autot kuoseilla. Mickiltä löytyy huikea Peppi Pitkätossun Huvikummun näköinen teltta.

Tyylikkäämpään ja hillitymmän väriseen sisustukseen mieltyneelle löytyy myös upeita telttavaihtoehtoja lastenhuoneeseen. Pumpkin, Roommate ja Hoppekids merkeillä on kauniita telttoja. Roommaten teltta on oikeastaan upea tiipii, josta saa ovenliepeen kiinni...

Kiinteä maja

Lapsen oma pesä voi olla myös huoneessa oleva kiinteä maja, jota siis ei saa kasaan kuten teltan. Täten kiinteä maja tarvitsee enemmän tilaa. Smobyn pienen pienet muoviset leikkimökit on tarkoitettu paitsi ulos myös sisätiloihin lapsen omaksi tilaksi ja osaksi hauskoja leikkejä.

Kotimainen Luona handmade valmistaa upeita vanerisia majoja, sisäleikkimökkejä, sisätiloihin. Tällainen maja sopii vaikka avaraan loft-asuntoon lapsen leikkitilaksi.

Siirry alkuun