Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Didriksons
Lindberg
Reima
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Hobby Hall
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Toppahousut

28 tuotetta 4 kaupasta

Lasten toppahousut pitävät lämpiminä ulkoleikeissä

Lasten toppahousut ovat vaatteita, joiden ostaminen tulee ajankohtaiseksi lapsiperheessä lähes vuosittain. Toppahousuja on netissä myynnissä monen mallisia: henkselitoppahousuja, kevyempiä toppahousuja, kapeita toppahousuja ja toppahousuja d-mitoituksella. Toppahaalari on yleensä kätevä vauvalle tai pienemmille lapsille, mutta usein toisena settinä suositaan kuitenkin toppahousut + toppatakki -yhdistelmää. Lasten toppahousut voi yhdistää monenlaiseen toppatakkiin, mutta usein myös toppahousut sekä toppatakki ostetaan samaa merkkiä ja mallia.  

Lasten henkselitoppahousut suojaavat selkää

Suosittu lasten toppahousumalli on henkselitoppahousut, missä on tavallista korkeampi ja suojaavampi vyötärö sekä henkselikiinnitys. Henkselitoppahousut ovat myös lämmin vaihtoehto lasten talvileikkeihin, koska henkseliosuus sekä korkea vyötärö tuovat tuplasuojaa selälle. Lumi on ikävä lisätuote selässä, joten lasten kohdalla henkselitoppahousut sopivatkin lumessa peuhaamiseen. 

Lasten toppahousuja saa netistä kapeina tai d-mitoituksella

Lapset suosivat istuvia vaatteita, joten tarpeettoman leveät toppahousut voivat tuntua epämiellyttäviltä ja raskailta käyttää. Lapset liikkuvat paljon, joten jokaiselle lapselle tulisikin löytää sopiva toppahousumalli, mikä tuntuu hyvältä päällä. Slim fit -toppahousut lapsille eivät saa kuitenkaan puristaa, joten koon tulee olla oikea. Jos lapsi on malliltaan tanakampi, kannattaa netistä etsiä lasten toppahousuja d-mitoituksella. Leveämpi d-mitoitus mahdollistaa sen, että housut eivät purista vyötäröltä ja liikkuminen toppahousuissa tuntuu lapsella miellyttävältä. 

Siirry alkuun