Lelut & lelukaupat netissä

Torkkupeitot & viltit

1 tuote 1 kaupasta

Torkkupeitot ja viltit lastenhuoneeseen

Pienet lapset nukkuvat myös päivällä, joten kevyt torkkupeitto tai viltti on mukava lämmike päiväunille. Torkkupeitto soveltuu myös vaunuihin, reissuun tai autoon, joten käyttöä varmasti löytyy. Lasten torkkupeittoja on neutraalin ja hempeän värisinä, joten ne sopivat hyvin myös hillitympään sisustukseen. Toisaalta isommille lapsille löytyy esimerkiksi fleece-huopia lasten omilla suosikkihahmoilla. Myös värikkäämpään lastenhuoneeseen löytyy hyviä viltti-vaihtoehtoja netistä. 

Lämmin lasten torkkupeitto olohuoneeseen

Lasten torkkupeitot ovat usein pienempiä, mitä aikuisten vastaavat. Lasten torkkupeiton koko voi olla esimerkiksi 100x75 cm, mikä tekee siitä sopivan kokoisen myös vaunuihin. Materiaali on usein luomupuuvilla, fleeceä, bambua tai samettia. Torkkupeitto on kätevä esimerkiksi sohvan päällä olohuoneessa, missä se suojaa sohvaa esimerkiksi pukluilta. 

Virkattu vauvan viltti netistä

Virkattu vauvan viltti on pehmoinen ja miellyttävä käyttää. Jos omat käsityötaidot eivät riitä, niin virkatun vauvan viltin voi ostaa myös netistä. Vauvan viltti on myös loistava lahjaidea vastasyntyneelle. Vauvan viltti voi olla kooltaan 50x70cm tai vähän isompi. Virkatun viltin sijaan voi myös kokeilla neulottua vauvan vilttiä. Lämmin viltti on mukava käyttää erityisesti talvivauvalla myös sisätiloissa.  

Siirry alkuun