Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Asafety
Axkid
Britax
Britton
Chicco
Cybex
Kids Concept
Knorrbaby
Mumin
Deltababy
Joie
Pegperego
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Eurotoys
Hobby Hall
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Turvakaukalot 0-13 kg

89 tuotetta 5 kaupasta

Turvakaukalolla matkustaa turvallisesti

Turvakaukalo on lähes ainoa pakollinen ja välttämätön hankinta jo ennen lapsen syntymää. Sillä jo usein jo lapsen ensimmäinen matka on matka sairaalasta kotiin. Kukapa meistä ei haluaisi, että pikku nyyttimme matkaisi mahdollisimman turvallisesti ja mieluisasti kotiinsa. Turvaistuimet ovat nykyisin todella mieluisasti muotoiltuja, jolloin vastasyntynytkin matkustaa mukavasti ja turvallisesti autossa. Turvakaukalossa voi matkustaa aina vastasyntyneestä 13kg asti. 

Turvakaukalossa on tärkeää säätää vyöt oikein. Joissakin malleissa on kolmipistevyöt ja toisissa viisipistevyöt. Useissa kaukaloissa vyöt ovat integroituja ja niitä voi säätää useaan eri kohtaan turvallisuuden ja mukavuuden maksimoinniksi. Turvakaukaloissa on useimmiten ihan vastasyntyneelle pehmusteita, joilla vauva on hyvin tuettuna kaukaloon. On hyvä muistaa, että turvakaukalo asennetaan aina selkä menosuuntaan ja istuimelle jossa ei ole turvatyynyä eli airbagia, tai se on kytkettävä pois päältä. 

Telakalla turvallinen kiinnitys

Turvakaukaloissa on useimmiten pieni kuomu ja aurinkoläppä suojaamaan vauvaa auringonpaisteelta, lisäksi niissä on keinuva muoto, jolloin kaukaloa voidaan keinuttaa kantoaisasta. Jos ei kuitenkaan halua kopan keinuvan useissa malleissa se voidaan kääntää alas, jolloin kaukalo pysyy paikoillaan. 

Turvakaukalo kiinnitetään joko auton kolmipistevöillä tai telakalla isofixin tai vöiden avulla. Telakka on kätevä laittaa isofix kiinnikkeillä autoon, jossa on isofix mahdollisuus, se lisää myös turvallisuutta ja istuimen vakautta. Telakkaan on helppo napsauttaa kaukalo kiinni ja esimerkiksi maxin cosin telakka ilmoittaa, onko se turvakaukalo oikein kiinni telakassa. 

Osta turvakaukalo uutena netistä

Brion Primo ja Go turvakaukalot ovat todella kevyitä ja markkinoiden pienimpiä turvakaukaloita,samoin kuin MAxi cosin kaukalotkin. Graco taas valmistaa hieman painavampia ja tilavampia kaukaloita. Kaukalon kiinnittäminen telakalla minimoi väärin asennuksen riskiä ja etenkin isofix kiinnitys lisää turvallisuutta. 

On ensiarvoisen tärkeää, että turvakaukalo ostetaan vauvalle uutena. Sillä kolaroitu turvakaukalo ei ole turvallinen pienelle vauvalle, sillä ei voi tietää, onko jotain hajonnut kaukalosta kolarissa. Lelukauppojen kautta löydät toinen toistaan tyylikkäämmät ja huiput turvakaukalot, valitse nettikaupoista omasi ja tilaa kotiisi. Monet nettikaupat myyvät myös ilmaisilla postikuluilla, joten kannattaa hyödyntää etu ja tilata netistä turvallinen turvakaukalo omalle vauvalle.

Siirry alkuun