Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bestway
Bubble
Didriksons
Disney
Disney Frozen
Get
LEGO Wear
Lego
Lindberg
Minymo
Molo
Name It
Reima
Spiderman
Swimpy
Ticket To Heaven
Adidas
Bolibompa
Gugguu
Junior
Kenzo
Lena
Noppies
Playshoes
Sanetta
Sunny
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Ellos lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Uimapuvut ja uv-asut

357 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Kesäisin lapset viihtyvät hyvin ulkona. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka aurinko ei paistaisikaan pilvettömältä taivaalta, tulee uv-säteitä jopa pilvien läpi. Sen vuoksi onkin tärkeää suojata pienen lapsen herkkä iho liialta auringolta. Se onnistuu helposti uv-asujen ja uimapukujen avulla. Pitkä- ja lyhythihaisten uimapukujen lisäksi on saatavilla uimashortseja sekä uv-hattuja, joilla voi suojautua auringonpistokselta.

Valitse oikeanlainen uv-asu tai uimapuku

Lelukaupat.fi-sivusto näyttää kaikki jälleenmyyjät, joiden valikoimiin lasten uimapuvut ja uv-asut kuuluvat. Valinnanvaraa on paljon, joten jokainen lapsi löytää aikuisen avustuksella taatusti itselleen mieluisimman uimapuvun tai uv-asun. Saatavana on monia lasten rakastamia hahmoja, kuten esimerkiksi Ryhmä Hau -koirat, Muumit ja Bamse. Kokoja löytyy aina aivan pienistä vauvoista taaperoihin ja kouluikäisiin lapsiin. Netistä ostamisen hyviin puoliin kuuluu se, että valikoimaa voi selata rauhassa ennen ostopäätöksen tekemistä. Netistä tilaamalla myös turha kaupoissa kiertely jää kokonaan pois. Jokaisesta tuotteesta saa enemmän tietoa klikkaamalla kyseistä tuotetta. Näin pääsee suoraan tuotteita myyvän yrityksen verkkokauppaan tutustumaan muuhunkin valikoimaan.

  • Osta sopivan kokoinen uimapuku
  • Uimapukujen lisäksi voit ostaa uv-hattuja

Kuinka netistä ostaminen tapahtuu?

Uimapuvut ja uv-asut on helppo tilata kotiin suoraan netistä. On tärkeää tutustua kunkin tuotteen mittoihin, jotta osaa ostaa täsmälleen oikean kokoisen uimapuvun tai uv-asun. On myös järkevää ostaa uimapuvut kerralla kaikille lapsille, sillä siten voi säästää mahdollisissa toimituskuluissa tai saada tuotteet jopa ilman toimituskuluja. Jälleenmyyjien kesken kannattaa tehdä pientä vertailua, sillä monet verkkokaupat saattavat tarjota samoja tuotteita, mutta eri hintaan. Tutustu siis rauhassa tuotteisiin ja tilaa itseäsi eniten miellyttävät jo tänään!

Siirry alkuun