Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Koko
X
74 cm
80 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Didriksons
Fixoni
LEGO Wear
Lego
Lindberg
Marble
Minymo
Name It
Razor
Reima
Ticket To Heaven
Hulabalu
Tretorn
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Eurotoys
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Ulkohaalarit

165 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Vaatteiden ostaminen lapsille voi olla joskus todella työlästä ja hidasta. Sivustomme kautta löydät parilla klikkauksella jälleenmyyjät, joiden verkkokaupan kautta voit hankkia lapselle muun muassa ulkohaalarit. Ulkohaalareita tarvitaan niin syksyllä ja keväällä kuin talvellakin. Haalarit on kätevä ja nopea pukea pienemmällekin lapselle. Jälleenmyyjiltä löydät runsaasti erilaisia toppahaalareita ja välikauteen tarkoitettuja haalareita.

Valitse haalarit käyttötarkoituksen mukaan

Ulkohaalarit on hyvä löytyä jokaisen lapsen vaatevarastosta. Haalareita on hyvä olla useammatkin. Yhdet haalarit voivat olla esimerkiksi päiväkodissa ja toiset kotona. Kun valitset haalareita lapselle, ota huomioon lapsen iän lisäksi vuodenaika, jolloin haalareita on tarkoitus käyttää. Materiaaleissa on mistä valita, samoin haalareita valmistavissa brändeissä. Vertaile hinnan lisäksi haalareiden materiaaleja ja ominaisuuksia. Kun etsit haalaria syksyyn, on tärkeää, että materiaalit ovat vedenpitäviä. Jos taas hankit haalaria kevääseen, kannattaa valita haalari, joka pitää hyvin tuulta. Laadukkaissa haalareissa on merkitty esimerkiksi se, kuinka paljon kangas pystyy hylkimään vettä ja tuulta. Vertaile siis huolella.

  • Vertaile materiaaleja huolella
  • Ota huomioon käyttötarkoitus

Netistä ostat helposti

Ulkohaalarit on todella helppoa hankkia verkkokaupasta. Sivustomme kautta sinun on helppo vertailla tuotteita ja järjestää ne esimerkiksi hinnan mukaan. Kun olet tehnyt valinnan, voit siirtää tuotteen ostoskoriin. Kassalla pääset valitsemaan, haluatko rekisteröityä verkkokauppaan vai jatkaa tilausta rekisteröitymättä. Kassalla voit merkitä myös mahdollisen alekoodin. Seuravaksi valitset enää maksutavan. Maksutapoja on verkkokaupoilla tarjolla usein runsaasti erilaisia. Kassalla valitset myös tavan, jolla haluat paketin toimitettavan. Myös toimitustapoja verkkokaupoilla on tarjolla usein runsaasti erilaisia.

Siirry alkuun