Reimatec Winter Overall, Lappi Black74 cm (7-9 kk)
91,00€ 130,00€
Big Cherries Snow Suit Plum, tinycottons
164,00€
Rain Suit Kody Authentic Rubber Magenta Pink, Ticket To Heaven
21,00€ 42,00€
Reimatec Winter Overall, Luosto Soft Grey74 cm (7-9 kk)
120,00€
Rocky Baby Overall Navy56 cm (1-3 Months), Lindberg
103,00€
Reimatec Gotland Talvihaalari Vihreä80 cm (9-12 kk)
130,00€
Valitse kategoria
Koko
X
56 cm
62 cm
68 cm
74 cm
80 cm
86 cm
104 cm
110 cm
134 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Celavi
Didriksons
Emma
Fixoni
Hummel
LEGO Wear
Lindberg
Marble
Minymo
Molo
Name It
Razor
Reima
Roommate
Tenson
Ticket To Heaven
Absorba
Apple
Ebbe
Gap
Hatley
Kattnakken
Kuling
Maze
Mikkline
Patagonia
Timberland
Tinycottons
Wheat
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Ulkohaalarit

771 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Vaatteiden ostaminen lapsille voi olla joskus todella työlästä ja hidasta. Sivustomme kautta löydät parilla klikkauksella jälleenmyyjät, joiden verkkokaupan kautta voit hankkia lapselle muun muassa ulkohaalarit. Ulkohaalareita tarvitaan niin syksyllä ja keväällä kuin talvellakin. Haalarit on kätevä ja nopea pukea pienemmällekin lapselle. Jälleenmyyjiltä löydät runsaasti erilaisia toppahaalareita ja välikauteen tarkoitettuja haalareita.

Valitse haalarit käyttötarkoituksen mukaan

Ulkohaalarit on hyvä löytyä jokaisen lapsen vaatevarastosta. Haalareita on hyvä olla useammatkin. Yhdet haalarit voivat olla esimerkiksi päiväkodissa ja toiset kotona. Kun valitset haalareita lapselle, ota huomioon lapsen iän lisäksi vuodenaika, jolloin haalareita on tarkoitus käyttää. Materiaaleissa on mistä valita, samoin haalareita valmistavissa brändeissä. Vertaile hinnan lisäksi haalareiden materiaaleja ja ominaisuuksia. Kun etsit haalaria syksyyn, on tärkeää, että materiaalit ovat vedenpitäviä. Jos taas hankit haalaria kevääseen, kannattaa valita haalari, joka pitää hyvin tuulta. Laadukkaissa haalareissa on merkitty esimerkiksi se, kuinka paljon kangas pystyy hylkimään vettä ja tuulta. Vertaile siis huolella.

  • Vertaile materiaaleja huolella
  • Ota huomioon käyttötarkoitus

Netistä ostat helposti

Ulkohaalarit on todella helppoa hankkia verkkokaupasta. Sivustomme kautta sinun on helppo vertailla tuotteita ja järjestää ne esimerkiksi hinnan mukaan. Kun olet tehnyt valinnan, voit siirtää tuotteen ostoskoriin. Kassalla pääset valitsemaan, haluatko rekisteröityä verkkokauppaan vai jatkaa tilausta rekisteröitymättä. Kassalla voit merkitä myös mahdollisen alekoodin. Seuravaksi valitset enää maksutavan. Maksutapoja on verkkokaupoilla tarjolla usein runsaasti erilaisia. Kassalla valitset myös tavan, jolla haluat paketin toimitettavan. Myös toimitustapoja verkkokaupoilla on tarjolla usein runsaasti erilaisia.

Siirry alkuun