Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
3M
Abus
Angry Birds
Avengers
BAMBINO
Bamse
Barbie
Batman
Berg
Bestway
Big
Brooklyn
Bruder
Bubble
Cars
Caterpillar
Chicco
Crazy Safety
Dantoy
Dinosaur
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Dora
Ecoiffier
Ferrari
Filly
Fisher-Price
Goki
Hape
HappyBaby
Hello Kitty
Hot Wheels
Intex
JCB
Jabadabado
Jox
Kettler
Kids Concept
Kidz Delight
KidzzFarm
Lego
Little Tikes
Magtoys
Martinex
Marvel
Mattel
Melissa & Doug
Micki
Mindtwister
Monster High
Munchkin
Muumi
My Little Pony
Nerf
OKBABY
Oliver & Kids
PLAYGRO
Palomies Sami
Paw Patrol
Peliko
Peppi Pitkätossu
Pinolino
Pippi
Plasto
Playmobil
Polaris
Pomo
Pony
Princess
Puma
Ravensburger
Razor
Rice
Roommate
Scalextric
Scanditoy
Skip Hop
Smoby
Spiderman
Star Wars
Stiga
Stoy
Summertime
Swimpy
Swing
Tactic
Teddy Mountain
Teletubbies
Tomy
Transformers
Tuomas Veturi
Turtles
Vikingtoys
WhamO
Alrico
Axi
Baltic
Bob
Cat
Exit
Feber
Friends
Frozen
Heroes
Hoppekids
IPlay
Injusa
Italtrike
Kidkraft
Klein
Leon
Mission
Monsters
Nyby
Pegperego
Pieces
Planes
Poker
Police
Puky
Pulkat
Retro
Ring
Sekalaiset
Ses
Simba
Step2
Sunny
Trex
Venom
Vilac
Violetta
Wader
Wickie
Winther
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hobbex
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Lelut24
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Tasapeli
Poista kaikki suodattimet

Ulkoleikit

4196 tuotetta 14 kaupasta
< Edellinen

Lelut ulkoleikkeihin nettikaupasta

Pihaleikit ovat lasten ykkösleikkejä kesällä. Varsinkin erilaiset pelit houkuttelevat lapsia ulkoilemaan kesällä aamusta iltaan.

Lapsia kannattaakin kannustaa ulkoleikkeihin ja -peleihin, sillä näin lapset saavat liikuntaa ja raitista ilmaa, mikä on erityisen tärkeää nykylapsille, jotka muutenkin ovat liikaa sisällä ja istuvat tietokoneen tai tabletin ääressä.

Erilaiset pelit houkuttelevat lapsia viipymään pihalla ja keksimään mukavia ulkoleikkejä. Kesäpelejä on kymmeniä ja taas kymmeniä ja näitä voi pelata joko yksin tai yhdessä. Jo muutamalla eurolla saa kivaa tekemistä pihalle: tikkataulu, kroketti, petanque tai mölkky ovat klassisia pihapelejä, joihin voi osallistua sekä perheet pienimmät että suurimmat.

Käytännössä ilmaisia pihapelejä on myös runsaasti. Ennen vanhaan pihalla pelattiin piilosta, kymmenen tikkua laudalla, väristä, hypättiin ruutua, oltiin hippaa... Myös perinteinen jalkapallo mahdollistaa lukuisat erilaiset pelit ja leikit. Jalkapallomaali taas mahdollistaa jalkapalloharjoitukset.

Pingistä ja muita pelejä

Pihalle voi harkkia myös erilaisia pallopelejä. Jalkapallomaali on suosittu ja monipuolinen peliväline. Samoin talon tai autotallin seinään ripustettu koripallorengas antaa intoa koripallon heittelyyn ja harjoitteluun.

Pieniä ja suurempia pingispöytiä myydään myös omakotitalojen pihoille ja autokatoksiin. Pingispöydän ääressä nuoret viihtyvät hyvin. Pienemmät tällaiset eivät ole edes kovin tyyriitä. Sulkapalloverkko niinikään takapihalle pingotettuna on edullinen ja antaa lapsille ja nuorille paljon virikettä ja tekemistä omalla pihalla.

Uima-altaita lapsille ja aikuisille

Pihatuotevalikoima laajenee vuosi vuodelta. Varsinkin pihoille tarkoitetut uima-altaat ovat

yleistyneet ja sitä myötä niiden tarjonta on monipuolistunut ja laajentunut. Nykyään kotipihalle saa jo kevytrakenteisia uima-altaita, jotka ovat niin isoja että aikuisetkin pystyvät niissä uimaan! Ja pienemmät lapset jopa hyppimään näihin!

Uima-altaisiin myydään puhdistusjärjestelmiä ja suojakankaita, jotka ovatkin erittäin tarpeellisia ja hyödyllisiä myös lasten turvallisuuden vuoksi. Seisovassa vedessä bakteerit alkavat nopeasti muhia ja avoin allas aiheuttaa erittäin suuren hukkumisvaaran perheen pienimmille. Puhditusjärjestelmä säästää myös melkoisesti käyttökustannuksissa sillä vettä tarvitsee näin vaihtaa paljon harvemmin.

Uima-allas kannattaa siirtää talveksi varastoon säilöön, sillä kylmässä ja pakkasessa se helposti pilaantuu ja siihen tulee reikiä. Puhallettavat mallit on helppo varastoida, mutta paksummasta muovista valmistetut jäykät allasmallit taas täytyy huolellisesti puhdistaa ja kääriä ennen varastointia.

Pihapelit lapsille netistä lyhyesti:

Lapsia kannattaa kannustaa pihaleikkeihin ja -peleihin vaikka ostamalla näille uusia pelejä joka kesä. Pihapelejä voi pelata myös ilman välineitä, mutta peruspelit koko perheelle ovat edullisia ja helppoja. Pingispöydät, trampoliinit ja muut suuremmat laitteet kannustavat myös perheen nuoria pihapeleihin. Pihoille tarkoitettujen uima-altaiden valikoima on laajentunut huimasti, sillä myös aikuisille sopivia kevytrakenteisia altaita on myynnissä.