Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Barbie
Batman
Cars
Clementoni
Dinosaur
Disney
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Exit
Ferrari
Hot Wheels
L.O.L.
LB
Little Tikes
Marvel
Minions
Nerf
Paw Patrol
Razor
Spiderman
SpyX
Star Wars
Stiga
Transformers
Axi
Buffy
Frozen
Gb
Ghost
Jumbo
Junior
Puky
Rainbow
Retro
Sekalaiset
Up
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Urheilu

870 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Urheiluvälineet lapsille netistä

Urheiluvälineet ovat lasten kestosuosikkeja, joita voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Urheiluvälineet inspiroivat lasta liikkumaan eri tavoilla ja kokeilemaan uusia lajeja. Pallopelit ovat suosittuja pihapelejä monessa perheessä. Jalkapallomaalit, sählymaalit ja jääkiekkomaalit ovat tuttu näky lapsiperheiden pihoilla. Lasten pihapelimaaleja voi ostaa netistä eri kokoisia ja osa pienemmistä maaleista soveltuu myös sisäkäyttöön. Palloja on saatavilla myös pehmeinä malleina, jolloin pieni lapsi voi turvallisesti harjoitella pallonkäsittelyä myös sisällä. Lasten pihapelimaali on hyvä hankinta ja maaliin on usein saatavilla myös kankainen maalivahti, joka lisää maalin mielenkiintoa ja tarjoaa enemmän haastetta pienelle pelaajalle.  

Mailapelit kehittävät silmän ja käden yhteispeliä

Mailapelit haastavat monenikäisiä lapsia testaamaan silmien ja käsien yhteistyötä. Osuminen mailalla palloon tai sulkaan vaatii taitoa ja välillä myös tuuria. Mailapelit ovat mukavaa ajanvietettä koko perheelle. Sulkapallo, rantatennis ja tennis ovat niitä yleisimpiä pihapelejä, jotka innostavat liikkumaan. Mailapelejä voi tilata kätevästi netistä, eivätkä pelailuun tarkoitetut setit maksa isoja summia. Mailapelit tuovat kesäpäiviin iloista tekemistä ja leikkimielistä kisailua.

Koripallokorit sisälle ja ulos

Koripallo on hauska laji monenikäisille lapsille. Koripallokoreja voi tilata netistä sekä sisälle, että ulos. Oikea koripallo tekee sisällä rumaa jälkeä, joten sisäpelaamiseen kannattaa valita normaalia pehmeämpi koripallo. Koripallokorit ovat usein säädettäviä, joten korin voi sijoittaa eri korkeuteen pelaajista riippuen. Ulos hommattavat koripallokorit ovat usein järeämpiä ja kestävät normaalin koripallon käytön. 

Potkulaudat ja rullaluistimet antavat vauhdin hurmaa

Potkulaudat ovat viime vuosina nousseet lasten suosikeiksi. Potkulaudassa lapsi määrää vauhdin ja jalka potkii asfalttiin sopivassa tahdissa. Potkulautoja on kolmipyöräisiä, jotka soveltuvat pienemmille lapsille sekä kaksipyöräisiä lapsille, joilla on jo tasapaino kehittyneempi. Rullaluistimet ovat myös mukavia urheiluvälineitä lapsille. Rullaluistimet ja potkulaudat vaativat usein asfaltti-alustan, mikä voi rajoittaa näiden urheiluvälineiden käyttöä. 

Siirry alkuun