Lelut & lelukaupat netissä

Vuoden lelut 2016 - poimi lahjaideat pukinkonttiin

Vuoden lelut 2016 - poimi lahjaideat pukinkonttiin

Puhuvia koiria, nokkeluutta vaativia strategiapelejä, kierrätysmateriaaleja, uusia maailmoja, näistä kaikista on vuoden leluvoittajat tehty. Katso kilpailuvoittajat, mahtavat uutuuslelut ja poimi niistä ideat pukinkonttiin!

 

Tämänkin vuoden uutuusleluissa ja -peleissä on useita upeita yllättäjiä, jotka pääsivät loistamaan Vuoden Lelu 2016 -kilpailussa. Kilpailussa vertaillaan Suomen markkinoilla lanseerattuja uutuusleluja ja -pelejä. Suomen leluyhdistyksen järjestämän kilpailun taso oli kova tänäkin vuonna. Kilpailun uutuuslelut ja -pelit testataan ympäri Suomen päiväkodeissa ja kouluissa.

Vuoden 2016 Lelut

 

Vuoden Ajoneuvolelu 2016: Vikingtoys Safari jeeppi, opas ja 4 eläintä / Importante Oy

Ruotsalainen laatulelu on värikäs ja kiva lelu 1-vuotiaalle taaperolle, ja miksei vähän isommallekin lapselle. Lelu on kestävä ja selkeä, lelu, joka kestää isältä pojalle tai tytölle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden Hahmolelu 2016: Lucy interaktiivinen koiranpentu / Toyrock Oy

Lucy-koiraan rakastui sadat ja tuhannet lapset jo viime vuonna, sillä se oli jo viime vuoden joulumarkkinoilla. Lucy tuntee ääniä ja komentoja, tekee temppuja ja ääntää vastaukseksi. Lucy sopii pienille ja isoille lapsille ja viihdyttää kauan suloisella seurallaan. Ihan pienet lapset voivat pelätä Lucyn aktiivisuutta.

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden Rakentelulelu 2016: Gigi 100 jättirakennuspalikkaa / Martinex Oy

Tämä pahvinen rakentelulelusetti on jotain, mikä on ihan uutta lelumarkkinoilla mutta jota on odotettu jo jonkin aikaa! Pakkauksessa on suuria koottavia pahvisia kuutioita, joista voi koota suuria rakennelmia, kuten linnan, majan tai muuta kivaa.

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden Taaperolelu 2016: Lego Duplo Maailman ympäri / Suomen Lego Oy Ab Vuoden

Lego Dublon uutuuslelut taitavat olla vuodesta toiseen leluvoittajina taaperoleluissa. Dublot ovatkin kestosuosikkeja esimerkiksi taaperoiden joululahjoiksi. Uusi ihana maailman ympäri lelupakkaus kuljettaa pienen mielikuvituksessa todella maailman kolkkiin.

 

 

 

 

 

 

 

Teemaleikkilelu 2016: Schleich hevostalli tarvikkeineen / Maki A/S

Sleich-hevosten keräilijöille tämä on aivan ehdoton suosikki! Kaunis ja kestävä talli on ihana koti Sleich hevosille ja miksei sinne mahdu muitakin Sleich eläimiä kuten koiria, kissoja, tai vaikka kanoja ja ankkoja. Pakkauksessa tulee mukana yksi hevonen ja varsa.

 

Vuoden Pelit 2016

 

 

Vuoden Lastenpeli 2016: Martinex Oy: Muumipeikon kalaretki

Muumipeikon kalaretki on yksinkertainen ja yllätyksellinen peli, jota voi pelata ihan pientenkin kanssa. Pelin juju on siinä, nappaako magneetilla varustettu kala pelilaudalta muumihahmoon vai ei. Kaikissa kuvissa ei ole magneettia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden Perhepeli 2016: Marektoy Oy Ltd: Otrio

Otrio on uudistettu ja hieman monimutkaistettu versio ikivanhasta Mylly-pelistä. Tässä pelissä yritetään myös saada kolmen suoria renkuloilla. Tähän peliin voi osallistua useampi yhtä aikaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden Partypeli 2016: Martinex Oy: Kivi

Kivi on taktinen noppapeli, jossa yritetään saada mahdollisimman pitkiä rivejä kivistä. Samalla voit blokata kaverin kiviä pois. Eniten pisteitä saanut voittaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden Strategiapeli 2016: Marektoy Oy Ltd: Castles of mad King Ludwig

Jokainen yrittää rakentaa kuninkaalle linnaa, mahdollisimman tarkasti kuninkaan vaihtelevien oikkujen mukaisesti. Kuka onnistuu miellyttämään eniten kuningasta, voittaa.


Takaisin

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun