Lelut & lelukaupat netissä

Vuoden 2019 parhaat lelut

Vuoden 2019 parhaat lelut

Suomen Leluyhdistys valitsee vuosittain vuoden parhaat lelut ja pelit. Parhaimmat lelut arvioidaan kasvatus- ja kaupan alan ammattilaisten avulla. Leluja kokeilevat myös itse lapset, joita varten lelut on suunniteltu. Vuoden lelun ostaminen esimerkiksi syntymäpäivä- tai joululahjaksi on yleensä onnistunut valinta, joten vuoden parhaimpiin leluihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Vuonna 2019 parhaimmat lelut innostavat leikkimään ja tuovat leikin maailmaan myös uusia elementtejä.

Vuoden ajoneuvolelu 2019 on TerraSect RC (Markkinointi Suomela Oy)

"Terrasect RC on täysin uudenlainen kauko-ohjattava RC, joka kierii portaita alas pallona ja flippaa itsensä takaisin ajoneuvoksi. Napinpainalluksella se muuttuu ajoneuvosta palloksi ja takaisin. Kulkee kovaa, niin sisällä kuin ulkonakin. Pyörii, kierii ja flippaa!! Hehkuvat silmät, helppo ohjattavuus, pitkä kantavuus." (Markkinointi Suomela Oy)

Vuoden ajoneuvolelu 2019 tuo selkeästi kauko-ohjattavien maailmaan uusia ulottuvuuksia. Kauko-ohjattavan ajoneuvon muuttuminen palloksi ja taas takaisin ajoneuvoksi on jotain uutta, eikä siis ihme, että myös lapset ovat tästä lelusta innoissaan. Kauko-ohjattavat ovat olleet pitkään lasten kestosuosikkeja, mutta nyt tarjolla on myös täysin uutta innovaatiota.

Vuoden 2019 parhaat lelut eri kategorioissa

Vuoden Ajoneuvolelu 2019:

TerraSect RC (Markkinointi Suomela Oy) 

Vuoden Ensilelu 2019: Taikapiano Baby Einstein (Tevella Oy)

Vuoden Hahmoleikkilelu 2019: Spirit Deluxe Walking Spirit w/Lucky (Maki A/S)

Vuoden Innovaatiolelu 2019: Opettavainen musiikkitoukka (BRIO Toy Oy)

Vuoden Rakentelulelu 2019: LEGO City 60215 Paloasema (Suomen LEGO Oy Ab). 


Takaisin

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun