Lelut & lelukaupat netissä

Uudet lelut helpottavat etätöiden tekemistä kotona

Korona on maailmanlaajuisesti pakottanut ihmiset etätöihin ja etätöiden lisäksi myöa lapset viettävät nyt aikansa kotona ilman päiväkotien ja koulujen tuomaa rytmiä ja ryhtiä. Etätöiden tekeminen on kotioloissa haastavaa, joten uudet lelut voivat tuoda toivottua helpotusta arkeen. Netin lelukaupoissa kannattaa tutustua ainakin vuoden leluihin, mistä näkee eri kategorioiden parhaita uusia leluja. Myös lautapelit ovat mukavaa koko perheen tekemistä ja lautapelejä on myynnissä ihan pienillekin lapsille. Katso sivuiltamme myös vuoden pelit, kun etsit tekemistä lapsille. Lelujen ostaminen onnistuu helposti netistä ja uusien lelujen silmäily käy myös rennosta ajanvietteestä.

Legot tarjoavat hiljaista puuhaa lapsille

Kotona työskentely sujuu silloin, kun lapsellakin on mielekästä tekemistä. Esimerkiksi Legot tarjoavat mielenkiintoista ja hiljaista tekemistä monen ikäisille lapsille. Uusi legopaketti tarjoaa siis myös vanhemmalle työrauhaa pitkäksi aikaa, kunhan lego on valittu ikätasoon sopivaksi ja lapsen on mahdollista se itsenäisesti rakentaa valmiiksi. Legoista on myös iloa pitkäksi aikaa ja ne on mahdollista myös tarvittaessa pestä ja desinfioida.

Leluja sisälle ja ulos

Koronaviruksen leviäminen on sulkenut jo leikkipuistoja ja myös harrastukset ovat tauolla ympäri Eurooppaa. Myös lapsille muutos on iso ja ilman kavereita aika voi tuntua raskaalta, eikä tekemistä välttämättä keksi. Vanhempien olisikin järkevä miettiä tekemistä niin omalle pihalle kuin sisätiloihinkin. Nyt voi olla juuri se oikea hetki tilata trampoliini ja uusi lautapeli. Kirjat ja äänikirjat ovat myös loistavaa tekemistä jokaiselle päivälle. Majaleikit ja erilaiset temppuradat ovat myös leikkejä, joita voi tehdä myös sisätiloissa ja aikuisen avustaessa alkuun, lapsi voi leikkiä niitä myös itsenäisesti. Tässä hetkessä sotkusta ei kannata välittää liikaa, vaan keskittyä mahdollistamaan lapsille mielekkäitä leikkejä. 


Takaisin
Siirry alkuun