Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
SpyX
Pelit
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Vakoojaleikit

3 tuotetta 1 kaupasta

Mikä onkaan lapselle mukavampaa kuin leikkiä aitoa vakoojaleikkiä. Osta lapselle verkosta kaikenkattava Spy2X Spy Recon Set 1 -setti, josta löytyy kaikki, mitä tarvitaan salaisiin vakoojaleikkeihin. Huikeaan vakoilusettiin kuuluvat Night Nocs -pimeänkiikarit, Micro Motion Alarm -liikkeentunnistin, Spy Recon Watch -kello ja Micro Voice Disguiser, eli viestien tallentaja ja äänenvääristin. SpyX Micro Gear Set on hieno vakoojavyö, johon sisältyy neljä laitetta eli liiketunnistin, vakoojakynä, vakoojalamppu ja salakuuntelulaite salaisten viestien kuunteluun.

Vakoilutuotteet on tarkoitettu yli 6-vuotiaille lapsille

Vakoojaleikit ovat aina kiehtoneet lapsia aina. Taitavalta vakoojalta vaaditaan oveluutta, nokkeluutta ja säkenöivää tilanneälyä. Vakoiluvarusteet pienelle Sherlock Holmesille tilaat kätevästi verkosta. Käytännössä rekisteröidyt vain valitsemaasi nettikauppaan, avaat tilin, vertailet ja valitset sopivat tuotteet. Tuotteiden ja hintojen vertailu todella kannattaa, jolloin voit säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Tuotteet toimitetaan antamaasi toimitusosoitteeseen 2-6 arkipäivässä. Saapumisilmoitus asiakkaalle tulee sähköpostilla tai tekstiviestinä. Yrityksen ja asiakkaan välille syntyy verkossa aina sopimus silloin, kun asiakas ostaa nettikaupasta jonkin tavaran tai palvelun. Tilausvahvistus tulee aina normaalisti asiakkaan sähköpostiin sen jälkeen, kun asiakas on maksanut kassalla tilaamansa tuotteet.

  • Vertaile netissä tuotteita ja hintoja
  • Tuotteiden toimitusaika on 2-6 arkipäivää

Verkossa voit vertailla tuotteita ja hintoja ennen ostopäätöstä

Vakoojaleikit onnistuvat täydellisesti silloin, kun tarjolla on oikeat välineet. Lelukaupat.fi tarjoaa kätevästi verkossa kaikki pikkuvakoojien tarvitsemat laitteet. Vakoilulasit ovat kuin piste i:n päälle mukavien leikkien tohinassa. SpyX Night Mission Goggles -vakoilulasit auttavat löytämään kohteen kuin kohteen pimeän keskellä. Vakoilulasien kätevät ja ulospäin taitettavat suurennuslinssit tarjoavat kaksinkertaisen suurennuksen, jolloin vakooja näkee aina kohteensa tarkemmin. Tuotteessa on säädettävä pääremmi ja huikeat diodivalot. Asiakas löytää kaikista tuotteista aina kaikki yksityiskohtaiset tiedot. Tuotteen materiaali, mitat, toiminnot ja mahdolliset tuotekohtaiset ikäsuositukset löytyvät aina tuotteen yhteydestä. Asiakkaan on aina hyvä selvittää myös tuotekohtaiset toimitusehdot.

Siirry alkuun