Lelut & lelukaupat netissä

Varaosat radio-ohjattaviin netistä

Kaikkiin laadukkaampiin radio-ohjattaviin autoihin, koptereihin ja veneisiin on saatavilla ja tilattavissa varaosia sekä lisäosia. Nämä lisäävät lelujen ja laitteiden käyttöikää olennaisesti sekä mahdollistavat todellisen tuunausharrastuksen näilläkin laitteilla.

Kun Nikko-auton ohjauskapulan antenni menee poikki eikä auto enää toimi, autoa ei kannata heittää menemään, sillä antenneja saa uusia. Nikko-autoissa muiden varaosien hankkiminen on melko pientä, toisin kuin kalliimmissa HPI autoissa sekä RC autoissa sekä koptereissa.

Vara- ja lisäosat voi tilata netistä

Vara- ja lisäosat kalliisiin RC-autoihin sekä laadukkaisiin quatrokoptereihin ja muihin kalliisiin ajopeleihin on välttämätöntä, sillä eihän kukaan ostaisi tuhannen euron kuluvaa laitetta johon ei saisi varaosia. Autojen, veneiden ja kopterien kaikki kuluvat osat on mahdollista tilata netistä uusina, ne on suhteellisen helppo itse vaihtaa. Mikäli näitä laitteita aikoo harrastaa yhtään ensimmäistä ajoa enempää, varaosia tulee kulumaan melkoisesti!

Lisäosilla tuunataan

Näihin laadukkaisiin radio-ohjattaviin on saatavilla valtavasti lisäosia. Esimerkiksi tällaisiin laitteisiin suunniteltu kestävä kamera ja siihen liittyvät varusteet ostetaan aina lisäosana. Samoin RC-autojen tuunaukseen tarkoitetut osat mahdollistavat laajemmankin harrastustoiminnan autojen ympärillä. Suurin lisäosien ja varaosien myyjä on Hobbex-verkkokauppa.

Siirry alkuun