Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bestway
Exit
Intex
Flipper
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Uima-altaan varusteet

503 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Uiminen on erityisesti kesäisin lasten lempipuuhaa, sillä omalle pihalle voi hankkia uima-altaan. Pienempiinkin uima-altaisiin saattaa tarvita niihin suunniteltuja uima-allastarvikkeita. Erilaisten uima-allastarvikkeiden avulla altaasta saa loihdittua entistä mukavamman ja mielenkiintoisemman. Esimerkiksi lämpömittarin avulla voi tarkistaa kätevästi veden lämpötilan ja uima-altaan suojan avulla voi estää ylimääräisten roskien ja siitepölyn päätymisen altaaseen. Oikeiden tarvikkeiden avulla uima-altaan täyttäminen ja hoito onnistuvat käden käänteessä ja koko perheen yhteisille uimaleikeille jää enemmän aikaa.

Uima-altaan tarvikkeiden valitseminen

Onko kotonasi uima-allas tai aiotko hankkia sellaisen? Uima-altaat tarvitsevat usein monenlaisia varusteita, mutta laajan valikoiman joukosta voi olla hankala löytää juuri ne tarvikkeet, joita tarvitsee. Uima-altaan varusteet voi onneksi tilata helposti netistä. Jos käytössäsi on tavallista suurempi allas, kannattaa sinun ehdottomasti hankkia vesipumppu. Vesipumpun avulla uima-altaan vesi kiertää niin, että saat nauttia puhtaasta vedestä joka päivä. Jos altaassa on puolestaan korkeat reunat, kannattaa hankkia uima-allastikkaat, joiden avulla altaaseen kipuaminen käy vaivatta kaikenikäisiltä. Perheen pienimmät ilahtuvat taatusti uimalaseista tai puhallettavista rantapalloista. Ennen varusteiden ostamista kannattaa tarkistaa tuotteen tiedoista se, millaisiin ja minkä kokoisiin uima-altaisiin ne sopivat, jotta tulet varmasti ostaneeksi juuri sinun altaaseesi sopivimmat varusteet.

  • Valitse uima-allasvarusteet altaan koon mukaan
  • Tarkista tuotetiedot ennen ostopäätöstä

Kuinka ostaa uima-allasvarusteet netistä?

Lähes kaikkiin uima-altaisiin on saatavilla niihin sopivia varusteita. Voit ostaa kaikki tarvitsemasi uima-allasvarusteet netistä markkinoiden edullisimpaan hintaan. Olemme listanneet sivuillemme kaikki oleellisimmat uima-altaan varusteet ja niiden jälleenmyyjät, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää etsimäsi tuotteet. Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin tuotteisiin sivuillamme ja tarkista tuotteen tiedot klikkaamalla haluamaasi tuotetta. Sinun kannattaa myös vertailla hintoja ja hyödyntää kaikki saatavilla olevat tarjoukset, jotta et tule maksaneeksi liikaa. Kun olet tehnyt ostopäätöksen, siirry vain jälleenmyyjän sivuille viemään tilauksesi loppuun. Sitten voitkin hyvillä mielin odotella tuotteiden saapumista ja suunnitella tulevia uimaleikkejä.

Siirry alkuun