Spiderman Kylpytakki Punainen/Musta86/92 cm
31,00€
SMOBY Cotoons 2in1-kylvetystuki, pinkki
34,90€
ROTHO Babydesign TOP Koroke, keltainen
13,90€
Badponcho, Lightning McQueen, Disney Pixar Cars
18,40€
My Little Pony 003 poncho
11,80€
Badponcho Circus, Vit, Mumin
13,80€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avent
Baby Dan
Bamse
Chicco
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Geggamoja
Joha
Jou
Lindberg
Molo
Munchkin
Muumi
My Little Pony
OKBABY
Rotho
Skip Hop
Smoby
Spiderman
Star Wars
Thermobaby
Bebejou
Bibabad
Deltababy
Doomoo
Hatley
Joules
Knorrtoys
Luma
Mummy
Nalle
Reer
Sunuva
Up
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Tokmanni
Poista kaikki suodattimet

Vauvan kylvetys

146 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Vauva on saapunut taloon – mitä ihanaa aikaa! Vauvan tuoksu, uuteen pieneen ihmiseen tutustuminen ja elon rytmin muuttuminen saavat kokemaan tunteita, joita on hankala saada muualta. Vauvan myötä kotiin päästään tekemään uusia hankintoja. Nämä hankinnat ulottuvat myös kylpyhuoneeseen. Vauvan kylpyhetken tulee olla turvallinen ja mukava hetki pienokaiselle. Oikeanlaisella varustuksella se hoituu, ja myös äidin työ helpottuu.

Mitä varusteita tarvitaan kylpyhuoneeseen?

Vauvan kylvetys tulee hyvin tutuksi vanhemmille lapsen ensimmäisten vuosien aikana. Kylpyhetkeen kuuluvat olennaisesti pikkuiselle sopiva amme, pesulaput tai -pyyhkeet sekä pyyhkeet kuivausta varten. Amme voi olla joko perinteinen, lattialle asetettava amme, tai sitten korkeajalkainen amme, joka helpottaa pesijän asentoa. Lisäksi tarjolla on paljon apuvälineitä, joiden avulla kylpyhetkestä saadaan helpompi ja mukavampi. Kylpyveden lämmön mittaukseen voidaan käyttää erityistä lämpömittaria. Vauvalle voidaan hankkia tukityyny, joka auttaa häntä kannattelemaan päätään pesuhetken aikana. Tarjolla on myös tukialustoja, jotka voidaan kiinnittää ammeeseen ja käyttää apuna vauvan pesemisessä. Erilaiset värikkäät kylpylelut pitävät vauvan tyytyväisenä ja viihdyttävät häntä. Voit tutustua laajaan tarvikevalikoimaamme kategoriassa, joka esittelee kaikki kylpytuotteet vauvoille ja lapsille.

  • Amme jaloilla vai ilman?
  • Mieti, mitä lisätarvikkeita haluat
  • Älä unohda kuivaamisvälineitä

Vauvan kylpytarvikkeet kätevästi verkosta

Varsinkin tuoreilla äideillä aika tuppaa usein loppumaan kesken, kun lukemattomat asiat vaativat huomiota ja hoitamista. Vauvan kylvetykseen tarvittavat välineet saat helposti tilattua myös verkosta, mikä helpottaa ajan hallinnassa. Nettikaupassa kierroksen tekeminen vie vain murto-osan normaalien kauppojen kiertelyyn verrattuna. Saat halutessasi kaikki tarvikkeet tilattua kätevästi samalta sivulta. Löydät meiltä suuren valikoiman kylpytarvikkeita niin vauvoille kuin vähän suuremmillekin lapsille. Voit tehdä tilauksen hetkessä netistä, ja tuotteet saapuvat joko suoraan kotiisi tai lähimpään postitoimistoon.

Siirry alkuun