Lelut & lelukaupat netissä
Sophie Kirahvi Turvariepu ja Pururengas
49,86€
Sophie the Giraffe - Lahjapakkaus
24,32€
Sophie Kirahvi pururengas setti
40,41€
Sophie Kirahvi 18 cm + Pehmolelu
33,78€
Lamaze Panda Blankie
19,90€
Helistin purulelu
8,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Brio
Chicco
Clementoni
Haba
Lamaze
MAM
Muumi
NUK
Playgro
Teddykompaniet
Babies
Bieco
Drbrown
Fehn
Hevea
Naturezoo
Oball
Ring
Tolo
Vulli
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Poista kaikki suodattimet

Vauvojen purulelut

79 tuotetta 10 kaupasta

Purulelut vauvoille netistä

Vauvan ensimmäiset hampaat puhkeavat yleensä noin puolen vuoden iässä, joskus jopa aikaisemmin. Hampaiden puhkeaminen aiheuttaa lapselle kaikenlaista vaivaa: vauva alkaa kuolata ja on itkuinen ja pahantuulinen. Eikä ihme, hampaiden puhkeaminen kun ei ole pelkästään kivuliasta, vaan myös kutittaa ikävästi ikeniä. Vauva ei osaa jomotuksesta ja kutinasta kertoa, siksi vanhempien onkin hyvä tarkkailla hampaiden puhkeamiseen liittyviä oireita ja tietää, miten lapsen oloa voi helpottaa.

Apu hampaiden puhkeamiseen

Itkuisuuden ja syljenerityksen lisäksi vauvan nimittäin alkaa tehdä mieli pureskella asioita jo pari päivää ennen kuin puhkeavan hampaan kärki näkyy. Pureskelu helpottaa turvonneen ikenen kutinaa, ja netistä löytyy 3kk + -ikäisille useita eri puruleluvaihtoehtoja, jotka on kehitetty juuri tuota ikävää kutinaa lievittämään.

Muumi purulelut sekä muut merkit

Esimerkiksi Oopsin purulelut ovat värikkäitä hauskoja eläinhahmoja, joiden voimakkaat värit vetävät pienen lapsen huomion puoleensa. Lelun pureskeltavissa pinnoissa on erilaisia ikeniä hierovia nyppylöitä ja kohoumia. Hauskoja hahmoja lapsi tutkii muutenkin mielellään ja purulelua ihmetellessä kehittyvätkin samalla myös hienomotoriset taidot. Netistä löytyy myös erilaisia jääkaappiin laitettavia puruleluja, jotka siis ihanasti viilentävät vauvan turvonneita ja kipeitä ikeniä. Rätt Startin Muumi-puruleluista puolestaan löytyy monta tuttua Muumihahmoa, ja niihin on pienenkin vauvan helppo tarttua. Mikä parasta, ne ovat konepestäviä. Pikkuvauvat mielellään myös kuuntelevat ja kokeilevat erilaisia ääniä ja monet purulelut ovatkin helistimen ja pureskeltavien pintojen yhdistelmiä.

Erilaisia hauskoja ja oloa helpottavia pureskeltavia leluja löytyy siis vaikka millä mitalla lievittämään hampaiden puhkeamiseen liittyvää kutinaa.

Siirry alkuun