Lelut & lelukaupat netissä

Lasten leikkihetkiin ovat kuuluneet aina erilaiset leikkisät taistelut. Yksi ikisuosikeista on vesisota. Mitä tarvitaan vesisodan käyntiin? No tietenkin kunnollinen vesipyssy! Vesipyssy on monen lapsen toivelistalla, ja se onkin hyvä hankinta monesta eri syystä. Vesipyssy ei vahingoita millään lailla taisteluleikeissä, sillä se ampuu vain pehmeää vesiruiskua. Se saa lapset viettämään hauskoja hetkiä kavereidensa tai perheensä kanssa, ja samalla aktivoi liikkumaan ja leikkimään ulkoilmassa.

Vesipyssyn valinta

Vesipyssyn valinta voi olla lapselle erittäin tärkeää – ota siis hänet mukaan valintaan. Vesipyssyjä on lukuisia eri malleja. Osa pyssyistä on suunnattu hieman vanhemmille sotureille, osa taas perheen pienemmille. Valittavana on esimerkiksi sympaattisia, eläinhahmoisia pyssyjä, jotka laskevat hyvin pehmeän vesisuihkauksen ilmaan. Nämä sopiva mainiosti nuoremmille leikkijöille. Suuremmat sankarit taas arvostavat isompia, värikkäitä ja jykeviä pyssyjä, jotka suihkuttavat ilmoille hieman komeamman vesisuihkun. Lelujen hinnoissa voi olla eroja riippuen niiden yksityiskohdista ja merkistä. Voit sopia etukäteen lapsesi kanssa, minkä tyyppistä lelua etsitte, ja sitten lähteä yhdessä metsästämään sitä oikeaa. Voit selata erilaisia malleja sivuillamme.

  • Valitse sopiva lelu lapsen iälle
  • Päätä lapsen kanssa, minkälainen malli

Vesipyssyt kätevästi netistä

Vesilelujen ja vesipyssyjen ostaminen helpottuu, kun teet ostokset kauppakeskuksen sijaan verkossa. Netin kautta tuotteiden selaaminen, lajittelu ja vertailu on helppoa. Käden käänteessä olet käynyt läpi usean kaupan, ja löytänyt sen parhaan mallin. Olemme koonneet sivustollemme parhaat tuotteet useilta, luotettavilta jälleenmyyjiltä. Selaa valikoimaa, ja löydä lapsellesi sopivin. Tuotteen kuvien yhteydestä löydät tiedot toimitusajoista, mahdollisista toimitusmaksuista sekä maksutavoista. Osa myyjistä tarjoaa ilmaisen toimituksen. Ostaminen netistä on nopeaa ja kätevää – vietä mukava hetki lapsesi kanssa shoppaillen omalta kotisohvalta.

Siirry alkuun