Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Brave
Britax
Britton
Chicco
Cybex
Emotion
Ferrari
Knorrbaby
Nomad
Party
Quinny
Britaxromer
Comfort
Cosatto
Gb
Hartan
Hauck
Jane
Kiddy
Legend
Rainbow
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Hobby Hall
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Yhdistelmävaunut

406 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Yhdistelmävaunuja moneen makuun

Useimmiten lapselle vaunuja hankkiessa tulee hankittua yhdistelmävaunut. Mitkä sitten ovat yhdistelmävaunut? Ne ovat vaunut, joissa on ratasistuin osa eli istuin, jossa lapsi voi istua opittuaan itse istumaan. Lisäksi yhdistelmävaunuissa on myös vauvan koppa, jossa vauva on vastasyntyneestä reilu puoli vuotiaaksi.  Vaunukoppa voi olla joko erillinen kova koppa tai sitten ratasosaan laitettava  pehmeä koppa. 

Perinteinen yhdistelmäratas toimii maastossa kuin maastossa

Yhdistelmävaunut ovat vertaansa vailla, sillä ne ovat helppo vaihtoehto ostaa yhdellä kertaa molemmat sekä koppa että ratasosa ja ne menevät lapsella niin pitkään kuin on rattaiden tarvetta. Yhdistelmävaunuja on saatavilla ihan mielettömästi erilaisia.  Osa haluaa ostaa kääntymättömillä renkailla olevat perinteiset klassisen mallin vaunut, jossa vauvan koppaosakin on usein iso ja vaunut muutenkin painavammat ja massiivisemmat sekä isommilla renkailla varustetut. Tällainen perinteinen malli kulkee tosi hyvin maastossa kuin maastossa. Tällaista mallia myy esimerksiksi Lasten.fi. Heidän verkkokaupassaan on saatavilla Esimerkiksi Tutek Turranin sekä Emman yhdistelmä rattaita. 

Kevyet ja ketterät yhdistelmävaunut

Jos taas haluaa lapselleen hieman ehkä kevyempi rakenteisempia sekä pienempään tilaan pakattavia kääntyvillä etupyörillä varustettuja yhdistelmävaunuja niin niitä vasta onkin saatavilla toinen toistaan erilaisin ominaisuuksin. Tällaisiin yhdistelmävaunuihin on yleensä olemassa kevyempi istuinosa sekä kooltaan ehkä hieman pienempi kuin klassisen mallin rattaissa. Koppa on usein selkeästi pienempi kuin klassisen mallin koppa, mutta kätevä ja kevyt, jolloin vaunut ovat erittäin kätevät niin kaupunkin kuin kotikäytössäkin. Tällaista mallia valmistavat niin teutonia, Britax kuin Bumbleride ja useat muut.

Tilaa yhdistelmävaunut kätevästi netistä

Yhdistelmävaunut ovat nykyisin todella käteviä ja kevyitä ja niihin on useimpiin saatavilla adapterien avulla myös turvakaukalokin, jolloin esimerkiksi kauppareissut helpottavat vauvan kanssa kun ei tarvitse nostaa vauvaa mihinkään kaukalosta. Kannattaa miettiä, mitkä ominaisuudet ovat itselleen tärkeintä ja tutkia työntökorkeuden säätö sekä lukitus, haluaako käsijarrulla vai jalkajarrulla varustetun. Myös monia lisätarvikkeita voi ostaa lastentarvikeverkkokaupoista.

Tilaa omat yhdistelmävaunusi jo tänään netistä, sillä netin valikoimaa ei voita mikään. Tutustu tuotteisiin ja lue kokemuksia netistä ja tee päätöksesi. Ainahan voit palauttaa vaunut, jos ne eivät vastaakaan omaa tarvetta. Netissä se on erityisen kätevää ja vaivatonta.

Siirry alkuun